Handledsskydd för reumatiker - SoftTex | Rehaboteket
handledstod_reumatiker
handledstod_reumatiker

Handledsskydd SoftTex för reumatiker

  •  399 kr 

Handledsskydd för reumatiker. Handledsskyddet har en stabiliserande skena och är tillverkat av ett extra mjukt material. Längre band ger enkel applicering Läs mer

  • Handledsskydd speciellt utvecklat för reumatiker
  • Dynamisk skena för effektivt stöd
  • SoftTex material för optimal komfort
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsskydd SoftTex för Reumatiker

Handledsskydd SoftTex är speciellt utvecklat för en reumatisk handled med stöd, avlastning och optimal komfort. Handledsskyddet har en rakare anatomisk passform för att på ett bättre sätt följa reumatikerns handled. Handledsskyddet är tillverkad av SoftTex - ett väldigt mjukt och komfortabelt material som passar speciellt bra för den reumatiska handleden.
SoftTex materialet transporterar aktivt bort fukt från huden.

Handledsskyddet har en dynamisk plastskena för att ge effektiv avlastning och stöd för handleden. Den dynamiska plastskenan är förformad och passar alla handleder.
Skenan kan enkelt tas ur handledsskyddet för att förenkla tvätt och rengöring.

Ett situations-stabiliserande band har placerats över handleden för att ge ett bra stöd under alla olika rörelser av handleden. Handledsskyddet har fyra kardborrband placerade på handryggen som möjliggör väldigt enkel applicering av handledsskyddet. Kardborrbanden kan väldigt enkelt justeras för att enkelt och smidigt anpassa mängden stöd och avlastning av handleden
Handledsskyddet tillverkas i höger och vänster för bästa passform och funktion.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

2

Avlastning

4

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är Soft-TEX? 
Svar. Soft-TEX är ett extremt mjukt andningsaktivt material speceiltl utvecklat för optimal användarkomfort. Soft-TEX leder aktivt bort fukt från huden och upplevs alltid svalt och behagligt vid användning. Soft-TEX är optimalt för produkter som används vardagligt och ger alltid en komfortabel känsla över handleden. 

Fråga. Hur ger handledsstödet stabilitet och avlastning av min smärtande handled?
Svar. Handledsstödet har en insyd stabiliserande skena placerad i handflatan för extra effektiv avlastnign och stabilitet. Skenan bidrar till extra stöd och håller handleden i ett sk neutralläge för effektiv smärtlindring. 
Soft-Tex materialet är ett elastiskt mjukt material som även de bidrar till extra stöd av handleden. 

Fråga. Kan jag justera handledsstödet så att det ger mer eller mindre stöd vid behov? 
Svar. Ja, alla våra handledsstöd kan enkelt anpassas efter ditt unika behov av stöd. Beroende på hur hård kardborrbanden spänns ger handeldsstödet olika grader av stabilitet och avlastning. Denna funktion är optimal för att ha ett handledsstöd som alltid ger rätt mängd stöd efter ditt upplevda behov av smärta och avlastning.
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket