Nattskena plantar fasciit PF-nite
nattskena plantar fasciit
nattskena plantar fasciit nattskena-plantar_faciit-pf-nite
360 gif 360 logo

Behandla plantar fasciit med unik nattskena

  •  999 kr 

Unik nattskena för behandling av plantar fasciit och hälsporre. Nattskenan ger en långsam extra effektiv töjning av senspegeln under foten.

Läs mer

  • Nattskena för behandling av plantar fasciit
  • Fullt anpassningsbar individuell behandling
  • Motverkar morgonstelhet
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Nattskena för behandling av plantar fasciit PF-Nite

Nattskena för behandling av plantar fasciit och hälsporre. 
PF-nite nattskena är en väldigt smidig och helt unik nattskena för effektiv behandling av smärta i foten vid plantar fasciit. Nattskenan för plantar fasciit sträcker senspegeln under foten på ett långsamt, kontrollerat, kontinuerligt sätt för effektiv behandling av plantar fasciit. Inflammationen och smärtan vid plantarfasciit sitter ofta på fotens insida i övergången mellan hålfot och häl, ett område som PF-nite behandlar effektivt.
Inflammationssmärtan vid plantar fasciit orsakar ofta direkt belastningssmärta i foten och tydlig igångsättningssmärta efter en natt med böjda fötter med tydlig morgonstelhet och smärta efter en natts sömn. PF-nite nattskena för plantar fasciit säkerställer en kontinuerlig töjning av fotens senspegel för att effektivt bryta den negativa spiralen vid problem med plantar fasciit, en traditionell behandlingsmetod vid plantar fasciit.
PF-nite unika konstruktion tillåter en försiktig sträckning av fotens senspegel tack vare den ledade fotplattan som enkelt justeras med hjälp av ett kardborrband på främre delen av nattskenan. Kardborrbandet styr graden av sträckning på skenans framsida. Sträckningen av skenan kan enkelt justeras individuellt för att uppnå maximal smärtreduktion vid användning.
Med anpassningsbar sträckning av senspegeln uppnås en långsam töjning och behandling av senspegeln under foten. Behandlingen bidrar ofta till påskyndad läkning, direkt smärtlindring och minskad morgonsmärta och stelhet.

Nattskenan för plantar fasciit är försedd med en antiglidyta under foten och mot foten för att ytterligare fixera nattskenan över foten vid användning.  Nattskenan PF-nite har även en unik konstruktion i form av en öppen häl vilket innebär att skenan upplevs extremt smidigt och inte lika inkapslande som andra nattskenor vid användning i sängen. 
Trots nattskenan har man full häl kontakt i sängen vilket är helt unikt för en nattskena för plantar fasciit. Nattskenan är välpolstrad med ett luftigt och väldigt komfortabelt material för bästa användarkomfort.

Applicering av nattskena för plantar fasciit
Spänn textilen runt underbenet och runt framfoten. Ställ graden av sträck genom att anpassa det främre kardborrbandet som sitter mitt på nattskenan. Nattskenan behandlar plantar fasciit effektivt från 90° vinkel.
Ställ in önskat gradantal på kardborrbandet som sitter på framsidan av nattskenan. För kraftigare behandling spänn kardborrbandet hårdare. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har haft plantar fasciit under en längre tid och upplever att smärtan är som mest intensiv efter en nattsömn eller efter stillasittande under en längre tid. Kan nattskenan vara något för mig?
Svar. Ja, nattskenan för plantar fasciit är speciellt konstruerad för att sträcka den inflammerade senspegeln under foten för att effektivt behandla plantar fasciit med långsam sträckning av senspegeln under foten. Sträckningen bidrar till minskade igångsättningsproblem och morgonsmärta. 

Fråga. Hur fungerar nattskenan för plantar fasciit PF-nite? 
Svar. Nattskenan sträcker senspegeln under foten med hjälp av den ledade fotplattan och ett anpassningsbart band som möjliggör enkel och individuell anpassning av nattskenans sträck effekt.
 

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
S/M 36 - 42
L/XL43 - 48

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem