Hälseneskydd | Rehaboteket
Skydd för hälseneinflammtioner
Skydd för hälseneinflammtioner hälsenesskydd

Hälseneskydd med avlastande silikoninlägg

  •  999 kr 

Skydd för hälsenan Achillex - unik kombinationsstöd för avlastning av hälsenan Läs mer

  • Kombinerar kompression med effektiv avlastning
  • Integrerad avlastande hälkil
  • Tillverkad av andningsaktiv CoTex
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hälseneskydd Achillex

Hälseneskydd Achillex ger kombinerad kompression och avlastning av hälsenan vid problem. Achillex kombinerar optimal kompression med effektiv avlastning för smärttillstånd i hälsenan och eller hälsenefästet. 
Hälseneskyddet är tillverkad av ett högkompressionsmaterial CoTEX som effektivt formar sig efter fotledens form för optimal funktion och användarkomfort. 

Achillex har två viskoelastiska silikonpelotter placerade på insida och utsida av hälsenan för att uppnå kompression runt hälsenan. Silikonpelotten är anatomiskt designad för ökad kompression och säkerställer samma kompressionsprofil på insidan och utsidan av hälsenan.  CoTEX Achillex viskoelastiska pelotter bidrar även till avlastning av hälsenan och hälsenefästet och ger även avlastning av ex "Haglunds häl"

Skyddet har en inmonterad hälkil integrerat i stödet som säkerställer avlastningen av hälsenan. Hälkilen är tillverkad av silikon och bygger 6 mm under hälen.
Hälkilen bidrar till att effektivt minska hälsenans arbetsområde upp och ned och verkar ofta direkt smärtlindrande med ett minskat rörelseområde. Achillex levereras med 1 par hälkilar för att motverka snedbelastning och kompensera benlängdsskillnad för den andra foten.  
CoTEX Achillex fungerar lika bra på höger som vänster hälsena tack vare skyddets optimala anatomiska passform.
Stödet skall handtvättas i 30° och lufttorka innan användning.

Storlekstabell

StorlekOmkrets enligt bilden
X-Small17 cm - 19 cm
Small19 cm - 21 cm
Medium21 cm - 23 cm
Large23 cm - 25 cm
X-Large25 cm - 27 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga.  Jag har problem med min hälsena. Kan achillex vara ett alternativ för mig?
Svar. Ja, Achilex har en inbyggd silikonkil som avlastar hälsenans arbetsområde upp och ned vilket ger avlastning. 

Fråga. Hur tvättar jag min Achillex? 
Svar. Produkten tvättas i 30° handtvätt, skölj upp produkten och lår den lufttorka innan användning

Fråga. Om jag använder Achillex för min vänsta hälsena, är det inte risk att jag blir låghalt om jag inte har en kil på höger häl? 
Svar. Helt rätt, kilen höjer hälen ca 6 mm i belastat läge. I leveransen av Achillex så får du med en ytterligare silikonkil för att användas under den andra hälen. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket