Hälseneskydd Achillex
Hälseneskydd Achillex

Hälseneskydd Achillex

999 kr

Skydd för hälsenan Achillex - unik kombinationsstöd för avlastning av hälsenan Läs mer
Kombinerar kompression med effektiv avlastning
Integrerad avlastande hälkil
Tillverkad av andningsaktiv CoTex

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hälseneskydd med avlastande silikoninlägg

Hälseneskydd Achillex ger kombinerad kompression och avlastning av hälsenan vid problem. Achillex kombinerar optimal kompression med effektiv avlastning för smärttillstånd i hälsenan och eller hälsenefästet. 
Hälseneskyddet är tillverkad av ett högkompressionsmaterial CoTEX som effektivt formar sig efter fotledens form för optimal funktion och användarkomfort. 

Achillex har två viskoelastiska silikonpelotter placerade på insida och utsida av hälsenan för att uppnå kompression runt hälsenan. Silikonpelotten är anatomiskt designad för ökad kompression och säkerställer samma kompressionsprofil på insidan och utsidan av hälsenan.  CoTEX Achillex viskoelastiska pelotter bidrar även till avlastning av hälsenan och hälsenefästet och ger även avlastning av ex "Haglunds häl"

Skyddet har en inmonterad hälkil integrerat i stödet som säkerställer avlastningen av hälsenan. Hälkilen är tillverkad av silikon och bygger 6 mm under hälen.
Hälkilen bidrar till att effektivt minska hälsenans arbetsområde upp och ned och verkar ofta direkt smärtlindrande med ett minskat rörelseområde. Achillex levereras med 1 par hälkilar för att motverka snedbelastning och kompensera benlängdsskillnad för den andra foten.  
CoTEX Achillex fungerar lika bra på höger som vänster hälsena tack vare skyddets optimala anatomiska passform.
Stödet skall handtvättas i 30° och lufttorka innan användning.

Vanliga frågor

Ja, Achilex har en inbyggd silikonkil som avlastar hälsenans arbetsområde upp och ned vilket ger avlastning.

Produkten tvättas i 30° handtvätt, skölj upp produkten och lår den lufttorka innan användning

Helt rätt, kilen höjer hälen ca 6 mm i belastat läge. I leveransen av Achillex så får du med en ytterligare silikonkil för att användas under den andra hälen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten