Hälseneskydd | Rehaboteket
Skydd för hälseneinflammtioner
Skydd för hälseneinflammtioner hälsenesskydd

Hälseneskydd med avlastande silikoninlägg

  •  899 kr 

Skydd för hälsenan CoTEX Achillex - unik kombinationsstöd för avlastning av hälseneinflammationer Läs mer

  • Kombinerar kompression med effektiv avlastning
  • Integrerad avlastande hälkil
  • Tillverkad av andningsaktiv CoTEx
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Hälseneskydd vid hälseneinflammationer - Achillex

Hälseneskydd Achillex ger kombinerad kompression och avlastning av hälsenan vid problem - Achillex

Achillex kombinerar optimal kompression med effektiv avlastning för smärttillstånd i hälsenan och eller hälsenefästet. 
Den unika hälseneskyddet är tillverkad av ett högkompressionsmaterial CoTEX som effektivt formar sig efter fotledens form för optimal funktion och användarkomfort. 

Achillex har två viskoelastiska silikonpelotter placerade på insida och utsida av hälsenan för att uppnå kompression runt hälsenan. Silikonpelotten är anatomiskt designad för ökad kompression och säkerställer samma kompressionsprofil på insidan och utsidan av hälsenan.  CoTEX Achillex viscoelastiska pelotter bidrar även till en väldigt effektiv avlastning av hälsenan och hälsenefästet och är optimal att användas för effektiv avlastning av ex "Haglunds häl"

Skyddet har en avlastande hälkil integrerat i stödet som säkerställer effektiv avlastning av hälsenan. Hälkilen är tillverkad av viscoelastisk silikon och bygger 6 mm under hälen för optimal avlastning. Hälkilen bidrar till att effektivt minska hälsenans arbetsområde upp och ned och verkar ofta direkt smärtlindrande med ett minskat rörelseområde. Achillex levereras med 1 par hälkilar för att motverka snedbelastning och kompensera benlängdskillnad för den andra foten.  
CoTEX Achillex fungerar lika bra på höger som vänster hälsena tack vare skyddets optimala anatomiska passform.
Stödet skall hantvättas i 30° och lufttorka innan anvädning.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga.  Jag har en långdragen inflammation i min hälsena. Kan achillex vara ett alternativ för mig?
Svar. Ja, Achilex har en inbyggd silikonkil som effektivt avlastar hälsenans arbetsområde upp och ned vilket ger effektiv avlastning och smärtlindring. 

Fråga. Kan jag använda Achillex trots att jag svullnar i hälsenan? 
Svar. Ja, Achillex är tillverkad av CoTEX ett material som effektivt motverkar svullnad i hälsenan och fotleden.

Fråga. Hur tvättar jag min Achillex? 
Svar. Produkten tvättas i 30° handtvätt, skölj upp produkten och lår den lufttorka innan användning

Fråga. Om jag använder Achillex för min vänsta hälsena, är det inte risk att jag blir låghalt om jag inte har en kil på höger häl? 
Svar. Helt rätt, kilen höjer hälen ca 6 mm i belastat läge. I leveransen av Achillex så får du med en ytterligare silikonkil för att användas under den andra hälen. 

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
X-Small- 37
Small38 - 40
Medium40 - 42
Large42 - 44
X-Large45 -

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem