Skoinlägg Springer Ultra endast 1mm tjock med extra stöd
skoinlägg

Extremt tunna skoinlägg ULTRA med effektivt stöd i hålfot och framfot

  •  839 kr 

Skoinlägg Ultra är ett extremt tunt men stabilt skoinlägg med stöd för häl, mellanfot och framfot. Med en tjockled på 1 mm passar ULTRA även i de trångaste skorna

Läs mer

  • Skoinlägg utan stötdämpande mellanskick
  • Tunnaste inlägget på marknaden 1 mm
  • Uppbyggd och stabil mellanfot och framfot
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Skoinlägg Springer Ultra

Skoinlägg ULTRA är ett extra stabilt skoinlägg i en ultratunnt inlägg. Skoinlägg ULTRA är handtillverkat av det tyska företaget Springer med mer än 200 års erfarenhet av skoinlägg och hålfotsinlägg. 
ULTRA är ett inlägg som tar minimalt med plats i skorna med ett väl uppbyggt stöd för mellanfoten och framfoten. 

Skoinlägg ULTRA saknar det stötdämpande mellanskiktet vilket ger än tjocklek på 1 mm över framfoten och är tillverkat för att huvudsakligen stabilisera foten på bästa sätt. 
Den skålformade hälkoppen ger extra stöd och stötdämpning runt hälbenet, hålfoten stabiliseras med ett kraftigt valvstöd och främre fotvalvet lyfts upp av skoinläggets inbyggda framfotspelott som är extra markerad i ULTRA. 

Hålfotsinlägget är klätt med ett beige mikroskinn som ger en skinnliknanden känsla mot foten. Mikroskinnet har en extrem slitstyrka och kan enkelt rengöras med hjälpa av vatten och en mild tvållösning. 
Skoinläg ULTRA finns i storlekar från 35 - 47 och har en unik anpassning av lästen för att fungera lika bra för kvinnor som män. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Skostorlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47/48

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem