Skoinlägg Hallux Rigidus
Skoinlägg Hallux Rigidus
Skoinlägg Hallux Rigidus

Skoinlägg Hallux Rigidus

1 199 kr

Skoinlägg Hallux Rigidus är en helt unik inläggssula tillverkad av stark kolfiber för problem med artros, stel stortåled ex hallux valgus, hallux rigidus eller hallux limitus Läs mer
Unik kolfibersula för problem med stortåleden
Patenterad konstruktion för optimal funktion
Hjälper till att avveckla steget | Säljs Per Par

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Skoinlägg av kolfiber vid stortåledsproblem

Skoinlägg Hallux Rigidus är en helt unik sula för problem kopplat till stel stortå och stel stortåled ofta artros i stortåleden. Skoinlägg hallux rigidus är ett unikt skoinlägg tillverkat av stark och flexibel kolfiber för optimal stabilisering av häl, mellanfot och framfot. Skoinlägget är speciellt utvecklat för att underlätta gång vid problem med hallux valgus (sned stortåled), hallux rigidus (stel stortåled).

Vid problem med artros, hallux valgus, sned stortåled och hallux rigidus, stel stortåled påverkas ofta fotens förmåga att avveckla steget. Avvecklingen av steget är när man lyfter hälen och flyttar belastningen framåt över framfoten och stortåleden med avsikt att avveckla steget. Vid problem med hallux valgus och hallux rigidus påverkas avvecklingen av steget ofta orsakat av att stortåleden inte är lika rörlig. Den stela stortåleden påverkar steget negativt vilket kan medföra att det blir svårare att genomföra ett normalt steg med full rörelse i stortåleden. 

Med skoinlägg Hallux Rigidus förenklas avvecklingen av steget tack vare skoinläggets unika konstruktion och materialkomposition av flexibel kolfiber. Kolfibern är placerad för att förenkla övergången av mellanfotsfasen och avvecklingsfasen i steget. Övergången till avvecklingsfas är ofta ett problem vid ex stel stortåled, hallux rigidus och sned stortåled, hallux valgus.
När stortåleden är stel motarbetar den stela stortåleden avvecklingsfasen vilket innebär att man ofta hittar ett kompenserat sätt att gå

Skoinläggets konstruktion hjälper effektivt till att underlätta övergången från mellanfotsfasen i steget till avvecklings fasen. Tack vare skoinläggets starka och flexibla kolfiberkonstruktion möjliggör skoinlägget en normal gång och normal avveckling trots problem med hallux rigidus eller hallux valgus. 

Skoinlägg hallux rigidus är extremt tunt tack vare det starka kolfibermaterialet. Inlägget är ett så kallat skalinlägg skall användas tillsammans med skons befintliga innersula.
Skalinlägget placeras under innersulan vilket medför att upplevelsen av skorna inte förändras. 
Inläggen säljs per par för höger och vänster fot.

Utvecklat för artros i stortåleden / stel stortåled

Unik inläggssula för artros i stprtån och en stel stortåled. Inlägget är handgjort i Tyskland och har flera funktioner för avlastning och förenklat steg i samband med stortåledsproblem.

Utvecklat för artros i stortåleden / stel stortåled

Unik kolfiberskena för avlastning av stortåleden

Den stabila och flexande kolfiberskenan är speciellt utvecklad för att avhjälpa problem med böjning av en stel och mindre flexibel stortåled med begränsad rörelse och smärta.

Unik kolfiberskena för avlastning av stortåleden

Tar minimalt med plats i skor, kan även användas i trängre vardagsskor

Extremt tunn och smidigt konstruktion utvecklad för att på enklaste sätt förstärka befintliga skor och underlätta avveckling och förstärka stöd i alla skor.

Tar minimalt med plats i skor, kan även användas i trängre vardagsskor

Vanliga frågor

Ja, en rullsula och skoinlägget hallux fungerar på liknande sätt. Rullsulan skall hjälpa till att avveckla steget vilket även skoinlägg hallux gör.

Ett skalinlägg är ett speciellt inlägg ofta med unika funktioner. För att skalinlägg skall kunna användas i så många skor som möjligt är ofta skoinläggen extremt tunna vilket gör att skoinlägget kan användas under skons befintliga innersula för att inte påverka känslan i skorna. Skoinlägget hallux är ett skalinlägg som är extremt tunn och fungerar i alla skor med befintlig innersula.

Ja, Hallux Carbon säljs alltid per par

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten