Skoinlägg Comfort
Skoinlägg Comfort

Skoinlägg Comfort

799 kr

Skoinlägg Comfort är ett smidigt och lätt skoinlägg med extra stöd för hålfoten och framfoten i samma inlägg. Skoinlägget kombinerar extra stötdämpning med optimal komfort. Läs mer
Ger stöd för häl, mellan- och framfot
Kombinerar stötdämpning, stöd och komfort
Extra stöd i hålfot och framfot
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Skoinlägg med extra stötdämpning och stöd

Comfort är ett skoinlägg som kombinerar stöd för hela foten med stöddämpning. Skoinlägget har en tunn kärna av termoplast med en tjocklek på endast 2 mm, termoplasten är förstärkt i hålfoten för att säkerställa ett  stöd i hålfoten i en tunn sula som tar minimalt med plats i vardagliga skor.
Det skålformade hälpartiet säkerställer stabilitet av hälen vid belastning, inläggets skålformade hälparti hjälper till att centrera hälen ger även stöd för hälkudden. Mellanfoten har ett markerat valvstöd för hålfoten för att motverka att hålfoten sjunker ned. Inlägget har även en markerad inbyggd pelott för att lyfta och stödja främre fotvalvet, pelotten säkerstället stöd över främre valvbågen och framfoten.
Skoinläggets passform och funktion säkerställer stöd för hela foten foten och hjälper till att stabilisera foten under hela dagen. 

Inlägget är täckt med ett stötdämpande material PPT. PPT materialet ger dämpning och komfort trots att skoinlägget är extremt tunt och smidigt. PPT lagret är 2 mm men ger en väldigt effektiv stötdämpning torts det tunna materialet. PPT har även viss tryckavlastande egenskaper vilket tillsammans med skoinläggets uppbyggda stöd skapar hög grad av komfort. 
 
Skoinlägget är täckt med ett mjukt och luftigt microskinn i en brun diskret färg. Microskinnet är smutsavvisande och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. 
Inlägget kan enkelt klippas ned i framkant för finjustering av storleken. Comfort ersätter den befintliga innersulan i skorna som skall tas bort. 

Stabil schenk för extra stöd

Extra stabil schenk skapar en stabilare sula som klarar av att ge stöd för hela foten i belastning. Den tunna konstruktion möjliggör användning i de flesta vardagsskorna med ofta mindre utrymme för en extra sula.

Stödjer hålfot och framfot i samma sula

Den rigida plastförstärkningen skapar ett effektivt häl, mellanfot och framfotsstöd för att effektivt stabilisera foten i alla lägen.

Extra tunn profil som fungerar i alla skor

Samtliga material är framtagna för att skapa en så tunn men ändå stabilserande inläggssula för att fungerar optimalt i vardagsskor med begränsat utrymme.

Vanliga frågor

Svar. Ja, Comfort är ett högkvalitativt hålfotsinlägg som bland annat är tillverkat för att stabilisera mellanfoten på ett effektivt sätt. Inlägget har dubbel plastförstärkning i hålfoten för att klara av att stabilisera mellanfoten

Svar. Ja, Comfort är endast ca 3 mm tjockt över hela sulan vilket möjliggörs tack vare dess unika tunna men stabila material. För att använda inlägget skall man ta ur den befintliga innersulan i skorna som ofta bygger ca 3 mm vilket gör att inlägget fungerar ofta helt utan problem men med ett hela annat stöd för häl, mellanfoten och framfoten.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten