Skoinlägg med extra stöd och stötdämpning av hela foten
skoinlagg_inlägg för skor
skoinlagg_inlägg för skor skoinlagg
360 gif 360 logo

Skoinlägg med extra stötdämpning och stöd

  •  799 kr 

Skoinlägg Comfort är ett smidigt och lätt skoinlägg med extra stöd för hålfoten och framfoten i samma inlägg. Skoinlägget kombinerar extra stötdämpning med optimal komfort. Läs mer

  • Ger stöd för häl, mellan- och framfot
  • Kombinerar stötdämpning, stöd och komfort
  • Extra stöd i hålfot och framfot
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Skoinlägg Comfort

Comfort är ett skoinlägg som kombinerar stöd för hela foten med stöddämpning. Skoinlägget har en tunn kärna av termoplast med en tjocklek på endast 2 mm, termoplasten är förstärkt i hålfoten för att säkerställa ett  stöd i hålfoten i en tunn sula som tar minimalt med plats i vardagliga skor.
Det skålformade hälpartiet säkerställer stabilitet av hälen vid belastning, inläggets skålformade hälparti hjälper till att centrera hälen ger även stöd för hälkudden. Mellanfoten har ett markerat valvstöd för hålfoten för att motverka att hålfoten sjunker ned. Inlägget har även en markerad inbyggd pelott för att lyfta och stödja främre fotvalvet, pelotten säkerstället stöd över främre valvbågen och framfoten.
Skoinläggets passform och funktion säkerställer stöd för hela foten foten och hjälper till att stabilisera foten under hela dagen. 

Inlägget är täckt med ett stötdämpande material PPT. PPT materialet ger dämpning och komfort trots att skoinlägget är extremt tunt och smidigt. PPT lagret är 2 mm men ger en väldigt effektiv stötdämpning torts det tunna materialet. PPT har även viss tryckavlastande egenskaper vilket tillsammans med skoinläggets uppbyggda stöd skapar hög grad av komfort. 
 
Skoinlägget är täckt med ett mjukt och luftigt microskinn i en brun diskret färg. Microskinnet är smutsavvisande och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. 
Inlägget kan enkelt klippas ned i framkant för finjustering av storleken. Comfort ersätter den befintliga innersulan i skorna som skall tas bort. 

Properties Insoles

Framfotsstöd

4

Hålfotsstöd

5

Stötdämpning

3

Stabilitet

5

Storlekstabell

Storlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett tunnare inlägg som klarar av att stödja framförallt mellanfoten där jag sjunker ned, klarar Comfort av det? 
Svar. Ja, Comfort är ett högkvalitativt hålfotsinlägg som bland annat är tillverkat för att stabilisera mellanfoten på ett effektivt sätt. Inlägget har dubbel plastförstärkning i hålfoten för att klara av att stabilisera mellanfoten

Fråga. Jag har inlägg sedan tidigare men de tar så mycket plats i mina skor så jag kan knappt använda dem. Hur tjockt är Comfort? Fungerar det i vanliga skor? 
Svar. Ja, Comfort är endast ca 3 mm tjockt över hela sulan vilket möjliggörs tack vare dess unika tunna men stabila material. För att använda inlägget skall man ta ur den befintliga innersulan i skorna som ofta bygger ca 3 mm vilket gör att inlägget fungerar ofta helt utan problem men med ett hela annat stöd för häl, mellanfoten och framfoten. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket