• Skoinlägg Comfort
  • Skoinlägg Comfort

Skoinlägg Comfort

799 kr

Skoinlägg Comfort är ett smidigt och lätt skoinlägg med extra stöd för hålfoten och framfoten i samma inlägg. Skoinlägget kombinerar extra stötdämpning med optimal komfort. Läs mer
Ger stöd för häl, mellan- och framfot
Kombinerar stötdämpning, stöd och komfort
Extra stöd i hålfot och framfot

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Skoinlägg med extra stötdämpning och stöd

Comfort är ett skoinlägg som kombinerar stöd för hela foten med stöddämpning. Skoinlägget har en tunn kärna av termoplast med en tjocklek på endast 2 mm, termoplasten är förstärkt i hålfoten för att säkerställa ett  stöd i hålfoten i en tunn sula som tar minimalt med plats i vardagliga skor.
Det skålformade hälpartiet säkerställer stabilitet av hälen vid belastning, inläggets skålformade hälparti hjälper till att centrera hälen ger även stöd för hälkudden. Mellanfoten har ett markerat valvstöd för hålfoten för att motverka att hålfoten sjunker ned. Inlägget har även en markerad inbyggd pelott för att lyfta och stödja främre fotvalvet, pelotten säkerstället stöd över främre valvbågen och framfoten.
Skoinläggets passform och funktion säkerställer stöd för hela foten foten och hjälper till att stabilisera foten under hela dagen. 

Inlägget är täckt med ett stötdämpande material PPT. PPT materialet ger dämpning och komfort trots att skoinlägget är extremt tunt och smidigt. PPT lagret är 2 mm men ger en väldigt effektiv stötdämpning torts det tunna materialet. PPT har även viss tryckavlastande egenskaper vilket tillsammans med skoinläggets uppbyggda stöd skapar hög grad av komfort. 
 
Skoinlägget är täckt med ett mjukt och luftigt microskinn i en brun diskret färg. Microskinnet är smutsavvisande och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. 
Inlägget kan enkelt klippas ned i framkant för finjustering av storleken. Comfort ersätter den befintliga innersulan i skorna som skall tas bort. 

Vanliga frågor

Ja, Comfort är ett högkvalitativt hålfotsinlägg som bland annat är tillverkat för att stabilisera mellanfoten på ett effektivt sätt. Inlägget har dubbel plastförstärkning i hålfoten för att klara av att stabilisera mellanfoten

Ja, Comfort är endast ca 3 mm tjockt över hela sulan vilket möjliggörs tack vare dess unika tunna men stabila material. För att använda inlägget skall man ta ur den befintliga innersulan i skorna som ofta bygger ca 3 mm vilket gör att inlägget fungerar ofta helt utan problem men med ett hela annat stöd för häl, mellanfoten och framfoten.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten