Skoinlägg med extra stöd och stötdämpning av hela foten
skoinlagg_inlägg för skor
skoinlagg_inlägg för skor skoinlagg
360 gif 360 logo

Skoinlägg med extra stötdämpning och stöd för hela foten

  •  599 kr 
  • 799 kr

Skoinlägg Comfort är ett smidigt och lätt skoinlägg med extra stöd för hålfoten och framfoten i samma inlägg. Skoinlägget kombinerar extra stötdämpning med optimal komfort. Läs mer

  • Ger korrekt gångmönster häl, mellan- och framfoten
  • Kombinerar stötdämpning, stöd och komfort
  • Extra stöd i hålfot och framfot
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Skoinlägg Comfort

Skoinlägg Comfort är ett stabiliserande skoinlägg som kombinerar stöd för hela foten med stöddämpning. Skoinlägget har en tunn kärna av termoplast med en tjockled på endast 2 mm, termoplasten är förstärkt i hålfoten för att säkertsälla ett optimalt stöd i hålfoten i en tunn sula som tar minimalt med plats i vardagliga skor.
Det skålformade hälpartiet säkerställer extra god stabilitet av hälen vid belastning, inläggets skålformade hälparti hjälper till att centrera hälen under belastning och bidrar effektivt till att stödja hälkudden under hälbenet. Mellanfoten har ett markerat valvstöd för hålfoten för att motverka att hålfoten sjunker ned vid full belastning av mellanfoten. Skoinlägget har även en markerad inbyggd pelott för att lyft aoch stödja främre fotvalvet, pelotten säkerstället ett effektivt stöd över främre valvbågen och framfoten vilket i sin tur ger en optimal avlastning av främre trampdynan och framfoten.
Skoinlläggets anatomiska passform och funktion säkerställer rätt biomekaniskt stöd för hela foten foten och hjälper till att stabilisera foten för ett korrekt gångmönster över häl, mellanfot och framfoten i samma inläggssula. 

Comfortinlägget är täckt med ett stötdämpande material PPT. PPT materialet säkerställer optimal dämpning och komfort trots att skoinlägget är extremt tunt och smidigt. PPT lagret är 2 mm men ger en väldigt effektiv lindring av knä- och ryggsmärta vid användning. Skoinläggets unika konstruktion bidrar till effektiv avlastning av häl, mellanfot och framfoten. PPT har även en unik tryckavlastande egenskap vilket säkerställer tillsammans med skoinläggets uppbyggda stöd extra effektiv avlastning av fot, knä och höft vid belastning. 

Kombinationen av inläggets hårda stabilisernade kärna av termoplats och det mjuka stötdämpande PPT lagret ger en optimal sula för att kombinera stöd, stabilitet och stötdämpning för hela foten. 
Skoinlägget är täckt med ett mjukt och luftigt microskinn i en brun diskret färg. Microskinnet är extremt smutsavvisande och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. 

Inlägget kan enkelt klippas ned i framkant för finjustering av sulan storlek. Comfort ersätter den befintliga innesulan i skorna som skall tas bort. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett tunnare inlägg som klarar av att stödja framförallt mellanfoten där jag sjunker ned kraftigt, klarar Comfort av det? 
Svar. Ja, Comfort är ett högkvalitativt biomekaniskt hålfotsinlägg som bland annat är tillverkat för att stabilisera mellanfoten på ett effektivt sätt. Inlägget har dubbel plastförstärkning i hålfoten för att klara av att stabilisera mellanfoten på ett effektivt sätt

Fråga. Jag har inlägg sedan tidigare men de tar så mycket plats i mina skor så jag kan knappt använda dem. Hur tjockt är Comfort? Fungerar det i vanliga skor? 
Svar. Ja, Comfort är endast ca 3 mm tjockt över hela sulan vilket möjliggörs tack vare dess unika tunna men stabila material. För att använda inlägget skall man ta ur den befintliga innersulan i skorna som ofta bygger ca 3 mm vilket gör att inlägget fungerar ofta helt utan problem men med ett hela annat stöd för häl, mellanfoten och framfoten. 

Storlekstabell

Storlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem