SandyGrip Citysafe halkskydd | Rehaboteket
sandygrip_halkskydd
sandygrip_halkskydd springyard_sandygrip

Hybridskydd för varierad stadsmiljö utomhus / inomhus

  •  199 kr 

Helfotsskydd med vändbara keramiska halkskydd för varierat vinterunderlag i stadsmiljö. Kan användas vid kortare perioder inomhus. 

Läs mer

  • Keramiska plattor extra grepp
  • Vändbara för längre hållbarhet
  • Enkel av- och påtagning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

SandyGrip Citysafe halkskydd

SandyGrip Citysafe halkskydd är ett helfotsskydd som ger ett bra grepp i varierad stadsmiljö utan broddar. SandyGrip har två keramiska plattor med bra greppförmåga på is och snö men saknar de hårda broddarna som inte går att användas inomhus. De keramiska plattorna är likvärdigt ett mycket grovt sandpapper men med betydligt högre grad av slitstyrka. Fördelen med SandyGrips keramiska plattor är att skyddet kan användas både på hala underlag, is och snö och fungerar samtidigt för kortare besök inomhus utan att man behöver ta av skyddet från skorna. 

Halkskyddet är tillverkat av mjukt och elastiskt naturgummi med en förenklad applicering över framfot och över skons hälkappa. Trä halkskyddets främre del över skons tåbox och dra på enklaste sätt den bakre öglan upp över hälkappan på skon för enkel och säker fixering. Den bakre öglan är extra greppvänlig för förenklad av- och påtagning. 

Halkskydden tillverkas i 4 olika storlekar från skostorlek 35 - 47. 
Rengör halkskyddet vid behov i rinnande vatten och förvara det mörkt för att minimera ålderslitage.

 

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small35-38
Medium 38-41
Large41-44
X-Large44-47

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad betyder det att plattorna är vändbara? 
Svar. De vändbara keramiska greppen har två sidor och kan vändas på om den ena sidan får nedsatt greppförmåga

Fråga. Behöver jag ta av mig dessa halkskydd när jag går och handlar? 
Svar. Nej, med tanke på att SandyGrip inte har broddar så går det att använda skydden inomhus i ex en butik. 

Fråga. Hur väljer jag storlek? 
Svar. Storleken baseras på din skostorlek

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket