Tåskiljare för hallux valgus
tåskiljare
tåskiljare

Tåskiljare av silikon för optimal tryckavlastning vid hallux valgus

  •  139 kr 

Tåspridaren motverkar effektivt tryck orsakat av stortåns felställning vid hallux valgus mot närliggande tår

Läs mer

  • Effektiv tryckavlastning över stortåns insida
  • Hjälper till att korrigera stortån
  • Tillverkad av mjuk avlastande silikon
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Hallux Valgus hjälpmedel Tåspridare

Tåspridare är ett effektivt hjälpmedel vid halllux valgus och problem med sned stortåled. Tåspridaren är tillverkad i silikon av extra hög kvalitet för optimal tryckavlastning och korrigering av en sned stortåled. 
Tåspridaren appliceras enkelt över stortån och den närliggande tån och hjälper effektivt till att ta bort allt tryck som den sneda stortån orsakar. 
Den anatomiska passformen bidrar till effektiv tryckavlastning utan att tåspridaren tar extra plats i trängre skor. 

Applicera tåspridaren först över stortån samtidigt som den mjuka silikonkilen placeras mellan stortån och den närliggande tån. När tåskiljaren är på plats appliceras den andra silikonringen runt den närliggande tån för optimal fixering av tåspridaren. 
Tåspridaren kan enkelt tvättas med handljummet vatten och en mildare tvållösning och skall lufttorka innan användning. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek
Universal

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem