HalluFit hjälpmedel för rörelseträning vid Hallux Valgus
hallux_valgus_hjalpmedel
hallux_valgus_hjalpmedel

Hjälpmedel för hallux valgus rörelseträning

  •  219 kr 

Hallux Valgus HalluFit är ett effektivt hjälpmedel för rörelseträning av stortåns grundled Hallux valgus. Läs mer

  • Rörelseträning vid problem med hallux valgus
  • Ger repetitiv kontrollerad sträckning av stortåleden
  • Universal storlek passar män och kvinnor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hallux Valgus Hjälpmedel HalluFit

HalluFit är ett effektivt hallux valgus hjälpmedel för rörelseträning av stortåns grundled i förebyggande syfte samt efter genomförd operation av hallux valgus. HalluFit är ett elastiskt hjälpmedel som används för långsam repetetiv kontrollerad sträckning av stortåleden mot ett lätt motstånd. HalluFit involverar båda stortålederna och är extremt enkel att använda. HalluFit förenklar även rörelseträning efter operation av hallux valgus och kan användas oavsett situation och plats. Hjälpmedel HalluFit för hallux valgus tillverkas i en storlek och kan utan begräsningar användas av män och kvinnor.

Användning av HalluFit, hjälpmedel för hallux valgus. 
Sitt ned och applicera HalluFit över höger och vänster stortåled. HalluFit har två tryckavlastande skydd som skall placeras på stortåledens utsida vid rörelseträningen. 
Flytta hälarna mot varandra så att fötterna pekar lätt utåt från varandra. Utnyttja HalluFits elastisk för en kontrollerad sträckning av stortåleden utåt till en neutral position.
Rekommenderad användning av hjälpmedlet HalluxFit är 3-7 minuter två gånger om dagen. Börja försiktigt men någon minuts träning och öka successivt. 

 

Storlekstabell

Storlek Universal Höger / Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket