Hallux Valgus Hjälpmedel HalluFit

Hallux Valgus Hjälpmedel HalluFit

159 kr

Hallux Valgus HalluFit är ett effektivt hjälpmedel för rörelseträning av stortåns grundled Hallux valgus. Läs mer
Rörelseträning vid problem med hallux valgus
Ger repetitiv kontrollerad sträckning av stortåleden
Universal storlek passar män och kvinnor
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Hjälpmedel för hallux valgus rörelseträning

HalluFit är ett effektivt hallux valgus hjälpmedel för rörelseträning av stortåns grundled i förebyggande syfte samt efter genomförd operation av hallux valgus. HalluFit är ett elastiskt hjälpmedel som används för långsam repetetiv kontrollerad sträckning av stortåleden mot ett lätt motstånd. HalluFit involverar båda stortålederna och är extremt enkel att använda. HalluFit förenklar även rörelseträning efter operation av hallux valgus och kan användas oavsett situation och plats. Hjälpmedel HalluFit för hallux valgus tillverkas i en storlek och kan utan begräsningar användas av män och kvinnor.

Användning av HalluFit, hjälpmedel för hallux valgus. 
Sitt ned och applicera HalluFit över höger och vänster stortåled. HalluFit har två tryckavlastande skydd som skall placeras på stortåledens utsida vid rörelseträningen. 
Flytta hälarna mot varandra så att fötterna pekar lätt utåt från varandra. Utnyttja HalluFits elastisk för en kontrollerad sträckning av stortåleden utåt till en neutral position.
Rekommenderad användning av hjälpmedlet HalluxFit är 3-7 minuter två gånger om dagen. Börja försiktigt men någon minuts träning och öka successivt. 

 

Hjälpmedel för rörelseträning av stortåleden

Stretchband med polstring för rörelseträning av stortålederna

Enkel konstruktion med polstrade kontaktytor

Enkel att använda oavsett situation. De mjuka och polstrade öglorna säkerställer optimal komfort

Elastiskt band för effektivare träning

Semielastiskt band som förstärker töjningen och rörelseträningen

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten