Hålfotsinlägg plattfot och lågt fotvalv
halfotsinlagg_plattfot
halfotsinlagg_plattfot inlagg_plattfot

Hålfotsinlägg plattfot för extra stöd för ett platt eller lågt fotvalv

  •  699 kr 

Extra stabilt hålfotsinlägg speciellt konstruerat för att stabilisera hålfoten vid behov av extra stöd i hålfoten. Inlägget är förstärkt i hålfoten.

Läs mer

  • Extra stabil för plattfot och låga fotvalv
  • Förstärkt med termoplast i hålfoten
  • Extremt smidig passar alla skor
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Hålfotsinlägg plattfot och låg hålfot

Hålfotsinlägg plattfot och låg hålfot är ett extremt stabilt hålfotsinlägg speciellt konstruerat för att ge extra stöd i hålfoten vid behov av stabilitet och kontroll i mellanfoten.
Skoinlägget är extra lämpat för lägre fotvalv eller plattfötter tack vara skoinläggets unika konstruktion. Hälpartiet är skålformat och hjälper till att stödja hälen vid belastning. Skålformningen ger effektivt stöd för hälkudden och bidrar till att motverka uttrampning av hälkudden vid kraftigare belastning. Skålens kanter "samlar ihop" hälkudden in under hälbenet. 
Mellanfoten i skoinlägget är förstärkt med en extra stark termoplast som effektivt bidrar till ett bra och komfortablet stöd för låga fotvalv. Hålfotsinlägget har en inbyggt framfotsstöd sk främre pelott som bidrar till en effektiv lyftning av främre fotvalvet för extra stöd. Framfotspelotten bidrar till effektiv tryckavlastning av främre trampdynan. 

Hålfotsinlägget för plattfot är tillverkat med en unik anatomisk passform och ger bidrar till extra stöd och balans av häl, mellanfot och framfoten i samma hålfotsinlägg. 
Ovansidan på hålfotsinlägget är klätt med ett perforerad microskinn som håller foten sval vid användning. Microskinnet är extremt slitstarkt och kan enkelt rengöras med hjälp av handljummet vatten och mild tvållösning. 

Hålfotsinlägget plattfot är tillverkad för att fungera optimalt i vardagliga skor vid behov av extra stöd. Hålfotsinlägget plattfot är extremt smidigt och tar minimalt med plats i normal skor. 
 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek / Skostorlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem