Förfotspelott Flexi - för nedsjunkna främre fotvalv
framfotspelott
framfotspelott framfotsstod

Förfotspelott Flexi för stöd och avlastning av framfoten vid nedsjunka främre fotvalv

  •  249 kr 

Extremt enkelt och smidigt framfotsstöd som appliceras på foten och inte i skon. Flexi har en insydd pelott som lyfter och avlastar vid framfotsproblem. 

Läs mer

  • Främre pelott som kan användas oavsett skoval eller situation
  • Kan även användas utan skor
  • Lyfter och avlastar främre fotvalvet
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Förfotspelott Flexi

Förfotpelott FLEXI är ett flexibelt framfotsstöd som enkelt kan appliceras på foten vid behov och kan användas oavsett skoval eller situation utifrån att den främre pelotten sitter runt foten och inte på en sula eller fastklistrad i en sko.
Flexi är en främre pelott tillverkad av ett mjukt och komfortabelt skummaterial, den främre pelotten sitter monterad på ett elastiskt band för optimal flexibilitet och enkelhet.
Den främre pelotten kan på enklaste sätt appliceras över foten och även enkelt tas bort beroende på situation.Utifrån att förfotspelotten sitter monterad på det elastiska bandet fungerar framfotsstödet även för användning utan skor inomhus, en situation som det normalt inte är möjligt att använda en främre pelott.
För att ytterligare förbättra pelottens funktion och fixering har pelotten en vidhäftande yta som skall placeras mot foten, den vidhäftande ytan tillsammans med det elastiska bandet säkerställer extra bra fixering av den främre pelotten vid användning. Rätt placerat skall pelotten ligga och lyfta bakom den främre valvbågen, ofta upplevs en korrekt placerad pelott som om att den sitter för långt bak på foten. För optimal avlastning av främre trampdynan skall inte pelotten komma i kontakt med trampdynan.
FLEXI tvättas i handljummet vatten och en mild tvållösning vid behov. Tryck ut det överflödiga vattnet ur produkten och låt den lufttorka utan värme innan användning.
Förfotspelott FLEXI finns i två storlekar Small för personer med skostorlek upp till 40 och Large för personer med skostorlek över 41
Flexi levereras i par, 2 st förfotsstöd som kan användas både på höger och vänster fot. 
 

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 35 - 40
Large40 - 46

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med nedsjunkna främre fotvalv och använder pelotter i alla mina skor. Kan jag använda förfotspelotten Flexi i de situationerna jag inte har skor ex då jag går i strumpor inomhus? 
Svar. Ja, förfotspelott Flexi har en helt unik konstruktion genom att den appliceras direkt på foten och kan användas oavsett skoval eller situation. Vid användning inomhus så fungerar det oftast bäst om förfotspelotten appliceras direkt mot huden under strumpan. 

Fråga. Vilken storlek skall jag välja om jag har skostorlek 40 och väldigt smala fötter. 
Svar. Välj storlek Small om du har smala fötter och storlek Large om du har bredare fötter. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket