• EpiC tennisarmbågsspänne
  • EpiC tennisarmbågsspänne
  • EpiC tennisarmbågsspänne

EpiC tennisarmbågsspänne

369 kr

EpiC är ett extra smidigt avlastande armbågsspänne för tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm. Läs mer
Extra smidigt tennisarmbågsskydd
Pelott för exakt avlastning
Full justeringsmöjlighet för optimal avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extremt smidighet effektiv avlastning

Armbågsskydd EpiC är ett punktavlastande armbågsskydd för lokala senfästesinflammationer i armbågen. Spännet är konstruerat med en C formad bygel som appliceras över underarmens muskelbuk för att uppnå avlastning av de inflamerade senfästena. EpiC är tillverkad av stark och semielastisk polypropulene som tillåter lätt anpassning av storleken på C-bågen. Genom att omforma bågens storlek justeras graden av fixering över underarmen på enklaste sätt. EpiC kan användas både på höger och vänster underarm och är inte sidoanpassad. 

Insidan av C-bågen är polstrad med ett mjukt och tryckavlastnade foder för att säkerställa optimal komfort vid användning. Fodret är tillverkat av MTP, ett mjukt och andningsktivt material som säkerställer komfort och funktion. 
Inmonterat i spännet sitter en extra punktavlastande pelott. Pelotten kan fritt placeras i spännet för att uppnå indviduell anpassning och avlastning över muskelbuken på antingen underarmens insida (golfarmbåge) eller utsida (tennisarmbåge). Graden av avlastning och stöd kan enkelt regleras med hjälp av det elastiska bandet spänning som fästes över armbågsskyddet med hjälp av kardborre. 

Användningsområde Epic tennisarmbågsband 
- Akut och kroniskproblem med tennisarmbåge, musarmbåge Lateral epikondylit
- Akut och kroniska problem med golfarmbåge Medial Epikondylit 
- Förebyggande användning vid kraftfull belastning av hand och armbåge både vid idrott och yrken med hög belastning i handen

Appliceringsinstruktioner EpiC
1. Fäst den anpassningsbara pelotten med kardborre i C-bågen i önskad postion. Pelotten kan flyttas och placeras fritt för att uppnå bästa individuella anpassning
2. Placera C-bågen ca 5 cm nedanför smärtpunkten i armbågen över underarmen. Säkerställ att pelotten sitter placerad i linje med det inflamerade senfästet nedanför smärtpunkten över underarmen. 
3. Spänn det elastiska bandet så att pelotten känns när handen knyts och spänns
4. Efter justera bandspänningen så att bandet sitter komfortabelt. 

Under belastning i hand och arm förändras behovet av avlastning, ju tyngre arbetsmoment som utförs desto mera avlastning vill man uppnå. EpiC kan enkelt justeras så att produkten avlastar i linje med behov med hjälp av ett snabbtoch enkelt handgrepp. Efter aktiviteten är utför kan avlastningen enkelt återföras till en mindre grad genom att spänna om bandets kompression. 

EpiC är extremt enkelt att rengöra. MTP fodret tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning och C-bågen torkas enkelt av med en fuktig trasa. 

Vanliga frågor

Svar. Spännet kan användas både över in eller utsidan av armen med samma funktion. Den appliceringen som känns bäst för dig skall du välja.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten