VIVA WORK
VIVA WORK
VIVA WORK

VIVA WORK

399 kr

VIVA WORK för ett mjukare, stabilare steg med förbättrad hygien och komfort under en hel arbetsdag på hårda underlag.  Läs mer
Extra stötdämpning över hela foten för hårda underlag
Avlastar fotens hålfot och framfotsvalv men inbyggda förstärkta stödfunktioner
Slitstark och friktionsfri med ett lager av aktivt kol för bästa skohygien

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extra stötdämpande arbetssula för hårda golv och underlag

VIVA work är en tekniskt utvecklad sula som kombinerar optimal komfort, stötdämpning samt stabilitet för hela foten. Stödfunktionerna skapar en extra avslappnad position för foten i skon och motverkar lokal trötthet i framför allt hålfot och framfot under en lång arbetsdag på hårda underlag. VIVA work är uppbygga av flera lager material för att ge sulan sina unika egenskaper.
Det övre lagret mot foten är tillverkat av ett slitstarkt och friktionsreducerande lager som minimerar risken för skav mot foten vid långvarig belastning över längre sträckor under hela arbetsdagen.
VIVA work har en unik uppbyggnad av två lager stötdämpande material med en extrem tunnhet för att optimera kombinationen av stötdämpning och komfort.
Ett av mellanlagren är en bindsula med mjuk och stötdämpande latex som tillverkas med aktivt kol, som effektivt binder till sig doft.

Ta för vanan att ta ur sulorna efter en dags användning så vädras det aktiva kollagret effektivt med effekten av mindre doft i arbetsskorna.
Den inmonterade framfotspelotten har för funktion att på samma sätt som valvstödet stabiliserar hålfoten stabilisera framfoten. Pelotten sitter inmonterad i sulan och lyfter främre fotvalvet som i sin tur skapar en avlastning över främre trampdynan.

Den yttre plastförstärkningen skapar ett extra stöd som följer fotens kontur. Mitt under hälen sitter ett mjukare ytterligare stötdämpande PU inlägg. PU inlägget som är inkapslat i det extra stabila hälstödet har för funktion att skapa bättre förutsättningar för dämpning lokalt under hälen samt att minska stöten som genereras i samband med en kraftig hälisättning.

Kombinationen av häl-, mellanfot- samt framfotsstöd i kombination med hygieniska material och skikt gör VIVA WORK till en optimal stötdämpande sula under längre arbetsdagar på hårda underlag.
 

Flera lager av stöd och stötdämpning

Den tekniskt avancerad VIVA Work har egenskaper som stabiliserar och stötdämpar foten hela dagen på hårda underlag

Flera lager av stöd och stötdämpning

Fokuserat stöd för hålfot och framfot

Den extra stabila innesulan skapar förutsättningar för en mera avslappnad och balansera hålfot och framfot

Fokuserat stöd för hålfot och framfot

Extra stötdämpning för onda hälar!

Kombinationen av ett skålformat hälinlägg med den mjuka PU zonen skapar ett inlägg som hjälper att förbättra stötdämpningen samtidigt som det minskar stöten från den normalt hårda hälisättningen på hårda underlag.

Extra stötdämpning för onda hälar!

Vanliga frågor

Ja absolut! WORK är uppbyggd för en extra effektiv stötdämpning över hela foten och kommer att göra varje steg du tar mjukare i kombinationen med sulans stabiliserande egenskaper som ger effektiva förutsättningar att motverka trötthet och problem i foten.

Normalt utgår man från sin "vanliga" storlek som vi vet kan variera mellan olika skotillverkare. Vi uppger alltid maxmåttet i mm på respektive storlek så att du skall kunna kontrollera vilken storlek som din befintliga sula eller sko har. Detta underlättar och säkerställer att du får hem rätt storlek direkt. 

Ja den inbyggda schenken (den svarta delen av sulan) är tillverkad av ett formstabilt plastmaterial som har en form för att stödja både häl och hålfot i samma konstruktion. 

Ja, sulan har en uppbyggd framfotskudde (pelott) som har för funktion att lyfta den främre valvbågen och därmed avlasta främre trampdynan. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten