Lady GEL pelottsula
Lady GEL pelottsula
Lady GEL pelottsula

Lady GEL pelottsula

199 kr

Helt unik ultratunn damsula av mjuk gel för alla typer av klackskor Läs mer
Extra tunn och smal modell av dämpande GEL
Heltäckande stötdämpning och stöd av hela foten
Unik form för smalare skor med eller utan klack

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Lady Gel damsula med extra dämpning häl och framfot

Lady Gel är en innovativ tunn och smidig helsula utvecklad för att passa alla typer av skor med eller utan klack, bred eller smalare läst.
 

Lady GEL är tillverkad av mjuk och stötdämpande gel som gör varje sko mjukare och mera komfortabel. I sulan sitter ett framfotsstöd i form av pelott som lyfter och avlastar främre trampdynan vilket är extra viktigt vid framfotsproblem i skor med klack. Den förhöjda klacken ökar belastningen över framfoten vilket en pelott hjälper till att avlasta och minska belastningen över främre trampdynan.
Då Lady GEL är i sin helhet tillverkad av gel ger sulan även en mjuk och komfortabel känsla under hela foten. Gelkudden under framfoten ,pelotten följer fotens form och skapar därmed ett lyftande stöd för främre fotvalvet.
Den heltäckande konstruktionen över främre trampdynan skapar en effektiv tryckavlastning och stötdämpning över framfoten, något som uppskattas i skor med klack då större del av fotens belastning vilar över främre trampdynan. 
Den smarta formen saknar en komplett framfot vilket säkerställer passform och underlättar användning i skor oavsett form samt med eller utan öppen tå. 

Lady Gel har ett ovanskikt av mjuk och borstad mikrofiber som är enkel att hålla rent. Sulan är tvättbar i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning.
Sulans undersida är lätt vidhäftande och säkerställer att sulan sitter på plats trots användning i klackskor eller öppna skor.

Stötdämpande GEL

Tillverkad av gel för ett mjukare steg med extra effektiv stötdämpning över häl och framfot

Stötdämpande GEL

Idealiskt för pumps och öppna skor

Den tunna designen och enorma flexibiliteten gör att sulan anpassar sig efter skon oavsett klackhöjd

Idealiskt för pumps och öppna skor

Integrerat framfotsstöd Pelott

Den inmonterad pelotten av GEL lyfter och avlastar framfoten effektivt i alla skor

Integrerat framfotsstöd Pelott

Vanliga frågor

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten