Dorsal LIFT - hjälpmedel för droppfot
Dorsal LIFT - hjälpmedel för droppfot
Dorsal LIFT - hjälpmedel för droppfot

Dorsal LIFT - hjälpmedel för droppfot

999 kr

Dorsal LIFT mjukskena ett unikt hjälpmedel för droppfot. Dorsal LIFT lyfter effektivt framfoten och motverkar droppfot lika bra inomhus som utomhus i skor. Läs mer
Lyfter framfoten effektivt vid problem med droppfot
Kan användas inomhus utan skor
Individuellt justerbart stöd med två lyftande band

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Unikt stöd för hjälp vid problem med droppfot, LIFT lyfter framfoten vid belastning.

Dorsal LIFT är ett unikt hjälpmedel för droppfot som effektivt lyfter foten för att motverka droppfot. LIFT är tillverkad av ett tunt och mjukt material för bästa användarkomfort vid problem med droppfot och kan användas både inomhus utan skor och utomhus med skor. Dorsal LIFT är ett väldigt smidigt hjälpmedel för droppfot och är helt tillverkat av textil med förstärkningar över fotledens sidor för effektivare stödja och lyfta foten vid droppfot.  Till skillnad mot ex dorsalskenor som är ett hjälpmedel för droppfot tillverkad av plast så är LIFT helt av textil för en smidig och behaglig upplevelse.

Dorsal LIFT hat två anpassningsbara lyftande band placerade under framfoten som fästes efter individuella behov på stödets kardborrklädda del över underbenet. Vinkeln för banden kan ställas in efter var persons individuella behov för att på bästa sätt lyfta foten vid problem med droppfot. LIFT kan användas med eller utan skor och fungerar lika bra med eller utan skor. 
Stödet för droppfot har en insida klädd av silikon för att på bästa förankra stödets övre del mot underbenet, när stödet är väl förankrat uppnår de lyftande banden bättre effekt och stödet motverkar droppfot effektivt. 

Dorsal LIFT för droppfot är tilllverkad av temperatur-reglerande PowerFT material vilket ger en sval och komfortabel upplevelse av produkten. Stödet kan med fördel användas under en vanligt stumpa vilket gör LIFT till en effektiv men väldigt diskret stöd för droppfot. 
Vid problem med droppfot upplevs ofta en osäkerhet orsakar av att droppfoten "släpar" vid normal gång. Droppfot ökar även risken för att snubbla i hemmiljö inomhus då stabilitet och kontroll av foten är nedsatt. 
LIFT bidrar till ett normalare steg, vid problem med droppfot är ofta fotens normala stegmönster kraftigt påverkat vilket LIFT hjälper till med, stödet för droppfot bidrar till att avvecklingen av steget sker i ett mera naturligt gångmönster. 
LIFT finns i 4 olika storlekar S-XL och är höger eller vänster anpassat. Måttet för rätt storlek skall mätas runt foten, från basen av hälen över vristen och tillbaka på samma punkt.

Stödet skall handtvättas i 30° och skall lufttorka innan användning.

Vanliga frågor

Ja, LIFT är speceillt utvecklat för att lyfta framfoten vid problem med droppfot för anvädning inomhus utan skor och utomhus med skor.

LIFT har två stycken stabila band som är fastsydda under framfoten så långt ut på stödet som möjligt. Banden spänns snett uppåt och bakåt mot vristen för att uppnå en optimal lyftande effekt och fästes med kardborre på stödets övre del. Den unika vinkeln på banden ger en effektiv lyftande effekt vid behov. 

Nej, LIFT är väldigt enkel att applicera. Framtill har stödet en stor öppning som kan stängas med kardborre. Stödet kliver man i som en vanlig strumpa och spänne varje band separat efter behov. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten