Stabila ryggstöd | Rehaboteket

Stabila ryggstöd

Stabila ryggstöd är ryggstöd speciellt utvecklad för att ge effektivt stabilitet och avlastning av en smärtande ländrygg. Ett stabilare ryggstöd har alltid extra stabiliserande skenor placerade över ländryggen för extra möjlighet till stöd och avlastning vid smärta och problem.

hallningsvast_dalig hallning

Hållningsväst DorsoLITE är ett nyutvecklat hållningsstöd med obegränsade möjligheter för effektiv och kraftfull korrigering av dålig hållning. 

549 kr
ryggstod_landrygg
Ryggstöd med extra stabilitet för effektiv behandling av en smärtande rygg. Ryggstödet avlastar ländryggen effektivt och tillåter individuell anpassning
799 kr
ryggstöd arbetsbälte

Stabiliserande ryggstöd med hängslen tillverkad av ett extremt andningsaktivt material som fungerar lika bra under en arbetsdag som vid fysiskt arbete i hemmet. 

1 279 kr
ryggbalte
Ryggbälte med skenor kombinerar stöd för ländryggen med lokal värmebehandling vid ryggsmärta i ländryggen.
599 kr
ryggskydd ländrygg
Extra stabilt elastiskt ryggskydd för effektiv stabilitet och avlastning av en smärtande ländrygg med fyra skenor i ländryggen
799 kr
ryggkorsett

Ryggkorsett LITE är en extremt smidig ryggkorsett med extra låg profil. Ryggkorsetten har stabiliserande skenor placerade i ländryggen och extra stabiliserande band för optimal funktion. 

969 kr
ryggkorsett

Ryggkorsett med skenor ger effektiv stabilitet och avlastning av en smärtande ländrygg. Ryggkorsetten är extra hög över ländryggen för bästa stöd och avlastning. 

999 kr
ryggordel

En unik ryggördel för extra stöd i ländryggen med god anpassning oavsett kroppsform. Ryggördeln har två unika segment för optimal anpassning

1 099 kr
ryggstöd med skenor

Ryggstöd CoTEX är ett extra stabilt ryggstöd för effektiv smärtlindring vid ryggskott och behov av extra mycket avlastning och stöd för en smärtande ländrygg

1 249 kr
Ryggortose Solace
Ryggortos solace är en ny innovativ ryggortos utvecklad för enkel applicering och stabilisering av ländryggen."Dual designen" säkerställer komfort och stöd
1 199 kr
ryggortos

Ryggortos SpinoQuick™ är en helt unik ryggortos med rörliga ryggplattor för ett fullt anpassningbart stöd i ländryggen. 

1 749 kr

Ryggstöd Lumback High kombinerar ett hållningsstöd för extra stöd av axlar och bröstrygg med ett ländryggsstöd för ländryggen i en enkel och luftig konstruktion 

2 999 kr

Stabila ryggstöd har alltid skenor

Skenorna är placerade på höger och vänster sida av ländryggen och bidrar effektivt till extra stöd och avlastning av ländryggens muskulatur, ligament och även ryggraden. 
Vid smärta och problem i ländryggen upplevs ofta stöd och avlastning som direkt smärtlindrande. Ett extra stabilt ryggstöd bidrar effektivt till minskad aktivitet över problemområdet och verkar ofta direkt smärtlindrande vid problem.

Med marknadens bredaste sortiment av stabila ryggstöd hittar du alltid en funktionell stabil lösning för dina ryggproblem hos oss på Rehaboteket.
 
Våra olika stabila ryggstöd kombinerar olika produktmodeller för ökar kontroll och stabilitet. 
De olika skenorna i placerade i ländryggen formar sig effektivt efter ländryggens lordos och bidrar till en när och total kontakt med problemområdet för extra stabilitet och kontroll.

Alla stabila ryggstöd har extra stabiliserande band placerade lokalt i ländryggen som effektivt möjliggör ökar och minskad kompression över ländryggen. Beroende på hur banden spänns så möjliggörs olika stabilitetsprofiler. Det är inte ovanligt att ryggproblem varierar från kraftiga problem under vissa perioder till lindrigare problem andra perioder. Ett stabilt ryggstöd möjliggör stabilitet av ländryggen oavsett problem och är tillräckligt flexibelt för att ge lättare stöd för ryggen vid lindrigare problem men kan även ge extra effektivt stöd vid mera omfattande problem i samma produkt.

Alla våra stabila ryggstöd är hög funktionella ortopedtekniska hjälpmedel, och är CE-märkta enligt MDD klass II a för att säkerställa rätt funktion och kvalitet. 

Vi lagerför alla våra stabila ryggstöd i egna lager och skickar alla beställningar placerade innan kl. 16 samma dag för att säkerställa att du får hem ditt ryggstöd snabbt och smidigt. 
Rehaboteket är certifierade av trygg E-handel och använder oss av Klarnas säkra betalningslösningar allt för att du som vår kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss på Rehaboteket.se