Tåhätta av silikon för effektiv avlastning

Tåhätta av silikon för effektiv smärtlindring och avlastning

  • 135 kr

Tåhätta av silikon för avlastning och optimal tryckfördelning av smärtsamma och ömmande tår. 

Läs mer

  • Tåhätta av silikon för optimal avlastning
  • Kan tvättas och återanvändas
  • Extra effektiv fixering vid användning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Tåhätta - silikon

Tåhätta silikon är ett mjukt silikoninlägg konstruerat för optimal tryckavlastning vid problem med tryck och smärta över tårna.  Vid problem med nedsjunkna främre fotvalv och hammartå kan tålederna bli överböjda med ökad risk för att utveckla tryck ovanpå tårnas leder. Den överböjda tån kommer ofta i kontakt med skornas tåbox som över tid kan orsaka tryckpunkter och obehag. 

En tåhätta av silikon ger en extra effektiv tryckavlastning och skall inte förväxlas med mjuka skummaterial. Tåhättan träs över den smärtande tån och fixeras effektivt av sig själv runt tån. 
Tåhättan är extremt tunn, endast 1 mm för ”verka utan att märkas” och för att fungera bra i trängre skor utan att ta plats. Tåhättans yttre textilmaterial är tillverkat av en lågfriktions nylon för att ytterligare minska friktionen mot tårna i skor. 
Tåhätta silikon är en fullt anpassningsbar tub som enkelt kan klippas för exakt längd i förhållande till problem. Tåhättan finns i tre olika storlekar Small, Medium och Large. Small motsvarar skorstorlek upp till 39, Medium 40 - 43 och Large från storlek 44 och uppåt. 

Tåhättans längd vid leverans är 7,5 cm och kan enkelt rengöras med hjälp av ljummet vatten och en mild tvållösning. Låt tåhättan lufttorka innan användning. 

 

 

 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Skostorlek
Small - Utgått
Medium 40 - 43
Large 44 -

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem