Hållningsväst Satin | Rehaboteket
hållningsväst för kvinnor
hållningsväst för kvinnor hållningsväst

Hållningsvästen speciellt utvecklad för kvinnor

  • 629 kr

Enkel och smidig hållningsväst speciellt utvecklad för kvinnor. Västen ger stöd för överkroppen, axlar och bröstrygg och är extremt lätt att använda. 

Läs mer

  • Optimal konstruktion speciellt för kvinnor
  • Enkel användning och justering utan kardborre
  • Tar minimalt med plats under kläder för vardaglig användning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Hållningsväst Satin

SATIN är en unik smidig hållningsväst speciellt utvecklad för kvinnor med behov av ett extra stöd och avlastning av axlar och bröstrygg vilket hjälper till att även avlasta nacke och huvud. SATIN är konstruerad för enklast möjlig applicering, minimal profil och optimal komfort och fungerar utmärkt som ett vardagligt hållningsstöd för en naturligt bättre hållning.

Västen har två tunna elastiska axelband som är utrustade med en tryckavlastande polstring för optimal komfort och minimal risk för tryck och obehag i armhålan. Axelbanden töjer sig i linje med ökat stöd vilket tillåter ett dynamiskt stöd som verkar utan att märkas. Det dynamiska stödet möjliggör även en normal aktivitetsnivå utan att västen känns hindrande eller störande för överkroppen. Axelbandens tunna profil gör att banden inte syns utanpå en normal tröja för en så diskret produkt som möjligt för alla situationer.

SATIN kan enkelt justeras avseende mängden stöd som produkten skall ge. Justeringen ger en fullt flexibel produkt som enkelt kan förändras i förhållande till behov av stöd och situation. Framtill under bysten sitter ett fullt justerbart spänne som tillåter full flexibilitet och anpassning utan kardborre. Bandens konstruktion och tjocklek möjliggör även optimal användning i kombination med bygel-BH.

I ryggplattan som är tillverkad av mjuk och komfortabel bomull sitter två stycken flexibla fjäderskenor, skenorna hjälper till att stabilisera den övre delen av och bidrar till en förstärkt hållningseffekt. Skenorna är tillverkade av mjuk flexibel metall som enkelt formar sig efter kroppens kontur.
SATIN har även en extremt enkel applicering för användare i alla åldrar. Den ryggsäcksliknande konstruktionen går att öppnas upp för att ytterligare förenkla påtagning av västen även vid rörelsebegränsade eller stela axelpartier.

Hållningsväst SATIN är speciellt utvecklad för kvinnor, fungerar optimalt vardagligt i kombination med bygel BH och är tillverkad av 98% mjuk och luftig bomull för optimal komfort och funktion.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker en produkt som inte stör mig när jag använder en bygel-BH. Finns det en modell för det?
Svar. Ja. SATIN är speciellt utvecklad för kvinnor i kombinations användning med en BH med eller utan byglar. Det extremt tunna bandet under bysten skapar minimalt med tryck och kan fullt justeras.

Fråga. Jag behöver ett stöd för min hållning men använder ofta tröjor av ull som skadas av hård kardborre. Finns det en modell utan kardborrband som fortfarande går att använda för ett effektivt stöd? 
Svar. Ja, SATIN är utvecklad helt utan kardborrband med ett fullt justerbart spänne. Fördelen med spännet är både avsaknaden av kardborre samt att inställnings möjligheterna blir betydligt mera exakta i förhållande till dina behov. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått enligt bild
Small66 - 75 cm
Medium 76 - 85 cm
Large86 - 95 cm
X-Large96 - 105 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem