Viloortos Air-Soft Stabil | Rehaboteket
viloortos
viloortos viloskena viloskena_handled

Viloortos Air-Soft stabil för extra effektiv positionering av handleden, fingrar och tummen

  •  1 199 kr 

Viloortos Air-Soft Stabil är en extra stabil ortos med möjlighet till fri individuell anpassning av handleden, fingrar och tummens position. 

Läs mer

  • Extra stabil viloskena för neutralposition
  • Kan individuellt formas för optimal position
  • Extremt komfortabel och väl ventilerad
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Viloortos Air-Soft Stabil

Viloortos Air-Soft Stabil är en extremt luftig och komfortabel viloortos speciellt konstruerad för att skapa ett funktionellt neutralläge och optimal viloposition för handled, fingrar och tumme.
Air-Soft Stabil möjliggör fri individuell anpassning av handleden, fingrarnas och tummens position och kan enkelt  positionera handled, fingrar och tumme i en funktionell och eller viloställning.
Viloortosen är tillverkad av en formbar extra polstrad aluminiumplatta för fri anpassningsbar positionering av handen och tummen i viloortosen. Över handleden och upp över underarmen har vilortosen en förformad stålram som ger extra stabilitet i viloortosen. Stålramen ligger väl polstrad i det extremt mjuka, tryckavlastande och komfortabla fodret för bästa användarkomfort. Viloortosens stabiliserande konstruktioner kan enkelt ändras eller om positionera men hjälp av handkraft. 

Viloortosen Air-Soft Stabil har mjuka fixerande band runt handleden som på bästa sätt fixerar viloskenan över handleden och handen. Banden kan fritt positioneras över hela viloskenans yta för att utan begränsningar tillåta individuell anpassning av banden runt handled och fingra för bästa fixering av ortosen. Ett bredare stabilare band är placerad över handleden för att ge effektivt stöd över handleden även vid flexion i handleden. 

Viloskenan kan tvättas i maskintvätt med tvättpåse. Stäng alla banden på viloskenan vid tvätt. 
För att hitta rätt storlek skall man mäta bredden över knogarna vilket motsvarar viloskenans bredd på handplattan, viloskenan finns i höger och vänsterutförande för bästa anatomiska passform. 

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

2

Avlastning

4

Värme

1

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

Storlek Bredd över knogarna
Small57 - 70 mm
Medium 70 - 85 mm
Large85 - 95 mm
X-Large95 - 105 mm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem