Stötdämpande GameTech Låg Hålfot | Rehaboteket
sportsula gametech
sportsula gametech 52bones_gametech_lagtvalv sportsula_padel_gametech gametech_lag_halfot

GameTech sportsula för högintensiv idrott och motion

  •  339 kr 
  • 399 kr

GameTech sportsula för låg hålfot, uppbyggd stötdämpande sula för högintensiv idrott ex. racketsport, innebandy, handboll och träning/motion Läs mer

  • Extra dämpning häl och framfot
  • Förstärkt stöd i hålfoten för ett lågt valv
  • Utvecklad för racketsport och högintensiv idrott
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stötdämpande GameTech Låg Hålfot

GameTech Låg är en förstärkt sportsula med extra stöd och stabilitet för häl och mellanfot speciellt utvecklad för ett lågt fotvalv.
Sulan har en nylonförstärkning placerad under häl och mellanfot som effektivt bidrar till ytterligare stabilitet av foten i belastat läge. De låga fotvalvet har en total höjd på 28 mm vilket ger bra förutsättningar för att stödja och stabilisera ett lägre eller platt fotvalv vid idrott och motion. 

Sulan är tillverkad av EVA, ett lätt och mycket stötdämpande material som trots en tunnare profil ger effektiv dämpning för hela foten. Total materialtjocklek över framfoten är 4 mm vilket gör att sulan fungerar i alla sportskor, skons befintliga innersula skall tas bort och ersätt med GameTech. 
Mitt under hälbenet och över hela framfoten sitter det ett mjukare EVA material för förbättrad dämpning lokalt i häl och framfot. De två mjukare zonerna gör GameTech till en optimal sula för dig som utövar idrott med mycket start och stopp i kombination med sidledsrörelser ex padel, tennis, innebandy, handboll.  Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambu-viskos, ett material som effektivt motverkar friktion mot foten vilket ytterligare förstärker sulan egenskaper för högintensiv idrott med ett rörelsemönster med mycket start/stopp 

GameTech tillverkas i dubbelstorlekar från 35-48 och kan enkelt anpassas i framkant för exakt passform med hjälp av en vass sax. Om anpassning behövs så fungerar den befintliga innersulan i skorna utmärkt som mall. 
Rengör sulan med en fuktad trasa och torka av ytskiktet regelbundet. 

GameTech finns även för ett medellhög hålfot med en höjd på 33 mm samt hög hålfot med en valvhöjd på 38 mm. ​

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag upplever att min fot glider i skorna när jag spela padel. Kan GameTech hjälpa mig med bättre fixering?
Svar. Ja, normalt så ökar rörelsen i skorna i takt med högintensiva start och stopp. GameTechs uppbyggnad hjälper även till att hålla foten på plats. 

Fråga. Kan jag anpassa sulan till smalare skor? 
Svar. Ja, GameTech säljs i dubbelstorlekar och kan anpassas vid behov både avseende längd och bredd

Fråga. Finns GameTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. GameTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Storlekstabell

Storlek
35 - 48

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem