Comfortsula PI | Rehaboteket
inlagg_sula
inlagg_sula skoinlagg_pi_herr

Sula Comfort för alla skor och alla tillfällen

  •  159 kr 

Comfortsula PI. 3/4 längd för extra stötdämpning och stöd av foten i en smidig inläggssula som passar alla skor Läs mer

  • Extremt smidigt inlägg för alla skor
  • Extra stötdämpning för hälen
  • Förstärkt valvstöd i hålfoten
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Comfortsula PI

Extra smidig comfortsula för stöd och stötdämpning på enklaste sätt. Inläggssulan är en så kallad 3/4 sula och fungera i alla skor utan begränsningar.
Sulan är konstruerade för att ge extra stötdämpning av häl, mellanfot och främre trampdynan och samtidigt stödja hålfoten i samma konstruktion.
Comfortsulan är tillverkad av ett mjukt och stötdämpande PU-skum som täcker hela inlägget för ett mjukare steg oavsett situation.
Hälpartiet är skålformat och ger ett extra stöd och stötdämpning under hälen. 
Mitt i hålfoten har inlägget ett förstärkt valvstöd tillverkat av stark TPU plast. Valvstödet är förformat och passar alla valvhöjder för extra stöd och stabilitet i hålfoten. 
Ytskiktet är tillverkat av i polyester och bambu och rengörs på enklaste genom att torka av ytan med en fuktig svamp max 30°. Låt sulan lufttorka innan användning.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

3

Stabilitet

1

Storlekstabell

Storlek
41 - 45

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Finns inlägget bara i herrstorlekar? 
Svar. Ja för närvarande finns denna modell endast i storleken 41-45 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket