Ankelstöd MalleoFIT | Rehaboteket
ankelstod
ankelstod

Ventilerande kompressionsgivande ankelstöd

  •  379 kr 

Ankelstöd MalleoFIT är ett kompressionsgivande ankelstöd vid problem med i fotled, hälsena, mellanfot och fotrygg. Läs mer

  • Ventilerande Air-X material
  • Lokal kompression och lätt stöd
  • Täcker ankel, hälsena och vrist i samma produkt
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Ankelstöd MalleoFIT

MalleoFIT är ett heltäckande ankelstöd för att lokalt öka kompression runt fotleden och hälsenan . MalleoFIT är tillverkad av Air-X, ett kompressions givande textilmaterial med god ventilation. Air-X bidrar till lokal värmeökning under skyddet för att öka cirkulationen, Air-X säkerställer god ventilation under skyddet för att motverka en fuktig upplevelse mot huden.

Ankelstödets material har en längsgående elasticitet som underlättar applicering och anpassning av stödet samtidigt som den tvärgående elasticiteten är lägre för att säkerställa optimal kompression över problemområdet för att öka cirkulation och effekt av produkten över problemområdet.
MalleoFIT har en total tjocklek på 2 mm vilket säkerställer att produkten fungerar i alla skor oavsett om det är för vardagligt användande eller idrott och motion. Stödet används med fördel direkt mot huden med en vanlig strumpa ovanpå.

Ankelstödet har en öppen häl för att säkerställa en normal kontakt med underlaget, den öppna hälen minimerar risken för skav och obehag.

Ankelstödet säljs per styck och fungerar lika bra på höger som vänster ankel. 
Skötselråd: MalleoFIT skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning.

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt fotleden
Small 15 - 20 cm
Medium 20 - 25 cm
Large25 - 30 cm
X-Large30 - 36 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är AirX för material?
Svar. AirX är ett ventilerande textilmaterial som lokalt ökar värmen och kompressionen runt fotleden utan att isolera huden vilket medför en optimal komfort vid användning. 

Fråga. Hur skall jag tänka angående storleken om jag hamnar mellan två storlekar? 
Svar. Du skall välja den mindre storleken om du hamnar mellan två storlekar för att säkerställa kompression över tid. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket