Vadskydd OSport | Rehaboteket
vadskydd_gubbvad
vadskydd_gubbvad vadskydd_gubbvad
Nyhet

Smidigt vadskydd för sport och motion

  •  299 kr 

Smidigt vadskydd tillverkad av tunn och elastisk textilfiber för extra kompression och muskelstöd

Läs mer

  • Kompressionsgivande egenskaper
  • Tunn och smidig konstruktion
  • Vid skada och i förebyggande syfte
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Vadskydd OSport

Vadskydd OSport är ett mjukt textilskydd tillverkat för att komprimera underbensmuskulaturen vid vadmuskelskada och problem.
Det tunna, mjuka och andningsaktiva materialet består av polyamid och elastan för att skapa ett mjukt och slitstarkt vadskydd som ger högre grad av kompression.
Kompressionen över vadmuskeln ger en kombination av ökad cirkulation i underbensmuskulaturen samt ett yttre muskelstöd för bättre muskelstabilitet vid idrott och motion. 
Vadskyddet är rundstickat vilket skapar en anatomisk passform som följer underbenets form och som tillverkas med minimalt antal sömmar för att minimera risken för skav och problem. 

Vadskyddet tillverkas i tre olika storlekar och måttet skall tas mitt över vadmuskeln för att säkertälla funktion och optimal fixering.
Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, lår produkten lufttorka innan användning.  

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått vadmuskel
Small storlek 127 - 31 cm
Medium storlek 2 31 - 36 cm
Large storlek 3 36 - 42 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket