Vadskydd MIO | Rehaboteket

Ventilerande vadskydd MIO

  •  299 kr 

Vadskydd MIO är ett anatomiskt vadskydd tillverkade av Air-X för kompression och komfort 

Läs mer

  • Tillverkad av kompressionsgivande Air-X
  • Anatomisk passform och konstruktion
  • För vad- och underbensproblem
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Vadskydd MIO

MIO är en ny typ av vadskydd tillverkat av Air-X, ett kompressionsmaterial med en kombination av lokal värme, kompression och komfort.  Air-X textilen säkerställer kompression runt underbenen med fokus på vadmuskel och fungerar utmärkt som ett extra stöd vid idrott, träning och motion. Materialet har en längsgående elasticitet för att underlätta anpassning och applicering av skyddet samtidigt som materialet har en minskad tvärgående elasticitet för att öka graden av kompression och funktion. 
Air-X materialet tillåter huden att andas under skydd och är tillverkad med en tvådelad konstruktion, en front- och bakpanel vilket ger en extra bra anatomisk passform som säkerställer ett fördelat stöd över underbenet trots det kraftigare vadmuskelpartiet i förhållande till nedre underbenet. 

Vadskydd MIO säljs per styck
Tvättråd : Vadskyddet skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompression

4

Avlastning

1

Värme

3

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått
Small33 - 35 cm
Medium 35 - 38 cm
Large38 - 43 cm
X-Large43 - 48 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har tidigare använt vadskydd i neoprene. Vad är skillnaden med Air-X?
Svar. Air-X är ett textilmaterial som lokalt värmer muskulturen under skyddet men samtidigt säkerställer ventilation för att undvika den svettiga upplevelsen. 

Fråga. Kan jag använda vadskydd MIO en hel arbetsdag?
Svar. Ja, det kan du. Då materialet ventilerar huden under skyddet för optimal komfort under längre perioder. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket