Stödstrumpor för män | Mabs Man
Stödstrumpor man
Stödstrumpor man

Stödstrumpor för män med högt bomullsinnehåll för optimal komfort

  •  189 kr 

Stödstrumpor för män i en elegant design som fungerar lika bra på jobbet, på resan eller under fritiden. 

Läs mer

  • Kompressionsklass 1 15-21 mmHg
  • Högt bomullsinnehåll för optimal komfort
  • Motverkar trötta ben och svullnad
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Mabs Man stödstrumpor för män

Mabs man stödstrumpor för män är en elegant stödstrumpa med kompressionsklass 1, 15-21 mmHg. Stödstrumporna är tillverkad i enighet med högt ställda kvalitetskrav för bästa funktion och har så kallad graderad kompression. Graderad kompression innebär att stödstrumporna har ett högre tryck runt anklarna (21mmHg) och ett avtagande tryck upp över underbenet. Graderad kompression är bevisat den effektivaste kompressionsprofilen för att säkerställa minskad svullnad och förbättrade cirkulation i anklar och underben. 
Mabs stödstrumpor för män är tillverkade med ett extra högt bomullsinnehåll, hela 58 % vilket gör strumpan extra luftig och komfortabel för användning hela dagarna. 

För att säkerställa rätt funktion är det viktigt att man har rätt storlek på stödstrumporna. Mät omkretsmåttet runt fotleden där den är som smalast och vaden där den är som bredast. Dessa två mått är de viktigaste, skulle skostorleken avvika så gör det mindre så stödstrumpornas fotdel inte är tillverkad med samma höga kompression och töjer sig en aning vid användning. 

Mabs stödstrumpor för män innehåller 58 % bomull, 33 % polyamid och 9 % elastan vilket ger en optimal kompressionsprofil för minskad svullnad och piggar ben varje dag. 

Storlekstabell

Skostorlek Mått AMått B
38 - 4020-23 cm31-37 cm
40 - 42 22-25 cm34-40 cm
42 - 4424-27 cm37-43 cm
44 - 4726-30 cm40-47 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad betyder komprssionsklass 1 15-21 mmHg?
Svar. Kompressionsklass 1 är en den medicinska kompressionsklassen med ett ankeltryck på 21 mmHg och ett avtagande tryck upp till knäleden på 15 mmHg.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket