Nackkudde för behandling av nackproblem | Standard Plus
kudde för nacken
kudde för nacken ergonomisk_nackkudde

Nackkudde med mjukare former för extra komfort

  •  599 kr 
  • 729 kr

Nackkudde Standard Plus med anatomisk passform som lätt stöd av huvudet och axlarna nattetid. 

Läs mer

  • Nackkudde med mjukare former för en "normal" upplevelse
  • Tillverkat av mjukare minnesskum för högre komfort
  • Ergonomisk konstruktion som passar alla
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Nackkudde Standard PLUS

Nackkudde Standard Plus stödjer huvudet, nacken vid behov av extra stöd. Nackkudden har en anatomisk form som följer axelns kontour på ett effektivt sätt för att säkerställa bästa komfort och stöd. 
Standard Plus har extra mjuka och rundade hörn för att på ett mera naturligt sätt upplevas som en vanligt kudde utan extra stöd för nacken.
Nackkudden är tillverkad av trögelastiskt temperaturkänsligt minnesskum, memory foam som stödjer nacken effektivt. Materialet reagerar på kroppsvärme och blir mjukare i takt med att materialet värms upp. 
Minnesskummet i standard plus är av mjukare modell för att på bästa sätt passa sovande både på rygg och sida i samma nackkudde. 

Kombinationen av nackkuddens mjukare former och minnesskum gör Standard Plus till ett väldigt komfortabelt alternativ till en kudde som man gärna sover på varje dag. 
 

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är kudden för nacken tillverkad av för material? 
Svar. Kudden är tillverkad av ett försklassigt minnesskum som är det vanligaste materialet högfunktionella nackkuddar tillverkas av. Minnesskummet är temperaturkänsligt och mjuknar vid belastning samtidigt som materialet formar sig optimalt efter nacken och axlarna för bästa stöd. 

Storlekstabell

Storlek Universal
Dimension 53 x 33
Varierbar höjd 9 - 12 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem