Nackkudde SLIM | Rehaboteket
nackkudde ergonomisk
nackkudde ergonomisk nackkudde sova på magen kudde

Nackkudde SLIM - Optimal för sovande på magen eller sidan

  • 1 095 kr

Nackkudde SLIM är en helt unik kudde som stödjer nacken oavsett sov position, även för den som sover på magen. 

Läs mer

  • Stödjer nacken oavsett sovposition
  • Speciellt utvecklad för den som sover på magen
  • Tillverkad av mjukt formbart minnesskum
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Nackkudde SLIM

Nackkudde SLIM är en unik kudde med som passar alla olika sovställningar, rygg, sida men även och framförallt sovande på magen
Kuddens unika form är speciellt konstruerad för att underlätta andning vid sovande på mage med "vingar" som tillåter stöd nacken och axlarna utan att störa andningen. 
Vingarna ger även en smidigare kudde som enkelt formar sig runt armarna om tillåter en närmare kontakt med kudden nattetid

Nackkudden SLIM är lägre modell speciellt utvecklad för komfort och funktion för en nattposition på mage, den lägre höjden ger ett rakare sovställning med mindre belastning på nacke och rygg. 
SLIM är tillverkad av memory foam, minnesskum, ett erkänt effektivt material med tillräcklig formstabilitet för effektivt stöd av nacken och mjukhet för optimal komfort. Minnesskummet påverkas av kroppsvikt, belastning och kroppstemperatur och förändrar karaktär beroende på dessa faktorer under hela natten för att på bästa sätt stödja nacken i alla positioner. Om temperaturen eller belastningen ökar kommer kudden för nacken att bli mjukare för att på bästa sätt stödja nacken. Denna funktion är en unik och viktigt för att säkerställa rätt mängd individuellt stöd av nacken oavsett om vi sover på sidan eller sover på magen.

Nackkudden SLIMs konstruktion och material säkerställer även en stabil centrumposition av huvudet i samband med sovande ställning på mage, rygg eller sidan. Centrumpositionen av huvudet ger rätt mängd stöd och avlastning vid nackproblem. Nackkudden SLIM  har ett uttaget axelsegment placerat mitt i nackstödet på kudden, uttaget är konstant oavsett hur du vänder och vrider på kudden. Axelsegmentet är konstruerat för att alltid placera huvudet högre upp på kudden och säkerställer ytterligare stöd för nacken vid nattetid. Nackkudden SLIM ger effektivt stöd och position oavsett hur du rör dig nattetid i sömnen och oavsett vilken sida på nackkudden som du belastar, många rör sig oplanerat i sömnen vilket SLIM effektivt klara av att hantera. Axelsegmentet fungerar lika bra vid sovande på rygg som på sidan.

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

Storlek Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem