Nackkrage för extra stöd vid nackspärr och ont i nacken
nackkrage
nackkrage

Nackkrage i diskret svart för extra stöd vid nackspärr

  •  269 kr 

Nackkrage tillverkad av ett formstabilt skum-material för effektiv avlastning vid nackspärr, ont i nacken och generell stelhet i nacken och skuldran.

Läs mer

  • Diskret svart färg
  • Anatomisk konstruktion för optimal funktion
  • Finns i 6, 8, 10 och 12 cm
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Nackkrage svart

Nackkrage svart för extra stöd och avlastning av smärtor i nacken, nackspärr. Nackkragen är tillverkad av ett formstabilt polyesterskum skum för effektiv avlastning av nacken och huvudet.  Nackkragen har en anatomisk passform vilket innebär att kragen för nacken är speciellt formad för att inte trycka under hakan. Kragen är speceillt utvecklad för att ta upp stöd och avlastning över käkbenen för att ge optimal stabilitet och komfort vid använding. 

Nackkragens kärna av polyesterskum är klädd med en svart mjuk och komfortabel bomullstrikå. Den svarta färgen gör nackkragen aningen mera diskret vid användning tillsammans med vanliga kläder. 
Kardborrknäppningen på nackkragens baksida möjliggör en univeral storlek för optimal funktion. 
Nackkragen finns i fyra olika höjder 6, 8 , 10 och 12 cm. Mät avståndet mellan käkbenet och axeln för en indikation av rätt höjd. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Höjd
6 cm
8 cm
10 cm
12 cm
Mät avstånd käkben / axel för storleks indikation

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem