Ergonomisk nackkudde med bambukol för extra ventilation och stöd av en smärtande nacke
nackkudde vid nackproblem
nackkudde vid nackproblem nackkudde

Nackkudde för extra stöd och ventilation av minnesskum

  • 919 kr

Extra behaglig kudde för nacke tillverkad av minnesskum med bambukol. Bambukol bidrar till en extra sval och behaglig nackkudde för bästa nattsömn. 

Läs mer

  • Naturligt bambukol för extra hygien
  • Stödjer nacken effektivt
  • Ventilerad konstruktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kudde för nacken Bamboo

Nackkudde Bamboo är en unik nackkudde tillverkad av mjukt och formbart minnesskum med bambufiber för en ytterligare komfortabel nattsömn.
Den extremt mjuka bambufibern i kudden hjälper ytterligare till att öka blodcirkulationeni huvudet och över nacken vid belastning. 

Nackkudde Bamboo har även aktivt bambukol i minnesskummet. Bambukol är ett extremt effektivt doftreducerande med god absorbtionseffekt. För att bambukolet skall få optimal hygienisk effekt krävs ett flöde genom nackkudden. Nackkudden bamboo har vntilationshål genom hela huvudets kontaktytan för att på bästa sätt bidra till en exra hygiensik och sval nackkudde. 
Nackkudden säkerställer bästa komfort och stabilitet. Nackkudden är extra mjuk i materialet med ett förhöjt nackstöd för optimalt stöd av nacken.

Nackkudden säkerställe en bra postionen av huvudet samtidigt som kudden stödjer nacken, nackkotpelaren och axlarna på ett effektivtsätt för att minska belastningsrelaterade nackproblem. 

 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek 53 x 33 cm Höjd 10 / 12 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem