Ergonomisk nackkudde med bambukol för extra ventilation och stöd av en smärtande nacke
nackkudde vid nackproblem
nackkudde vid nackproblem nackkudde

Nackkudde för extra stöd och ventilation av minnesskum

  •  919 kr 

Extra behaglig kudde för nackstöd tillverkad av minnesskum med bambukol. Bambukol bidrar till en extra sval och behaglig nackkudde för bästa nattsömn. 

Läs mer

  • Naturligt bambukol för extra hygien
  • Stödjer nacken effektivt
  • Ventilerad konstruktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kudde för nacken Bamboo

Nackkudde Bamboo är en unik extra mjuk nackkudde tillverkad av mjukt och formbart minnesskum med bambufiber för en ytterligare komfortabel nattsömn.
Den extremt mjuka bambufibern i kudden hjälper ytterligare till att öka blodcirkulationen i huvudet och nacken vid belastning nattetid. Nackkudden säkerställer bästa komfort och stabilitet tack vare kuddens ergonomiska form med ett förhöjt nackstöd som stödjer nackkotpelaren både vid belastning från sidan samt även vid ryggläge.

Nackkudde Bamboo har aktivt bambukol i minnesskummet. Bambukol är ett extremt effektivt doftreducerande ämne med god absorptionseffekt och verkar antibakteriellt och fuktreducerande.

För att bambukolet skall få optimal hygienisk effekt krävs ett flöde genom nackkudden vilket säkerställs med hjälp av integrerade ventilationshål genom hela huvudets kontaktyta. Kombinationen av bambukol och nackkuddens ventilerande konstruktion till en extra hygienisk och sval nackkudde utan att kompromissa på kuddens ergonomiska stödfunktioner.  
Kudden levereras med ett tvättbart kuddvar tillverkat av 75% bomull och 25% polyester för optimal slitstyrka.

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Är Bamboo kudden en "vanlig nackkudde" med stöd för nacken? 
Svar. Ja, Bamboo är precis som våra andra kuddar tillverkare för en ergonomisk korrekt position av nacken och huvudet nattetid

Fråga. Finns det örngott att köpa som passar Bambookudden?
Svar. Ja det finns i välsorterade butiker som säljer sängkläder. Måttet på Bamboo är 53 x 33 cm. 

Fråga. Kan kudden tvättas? 
Svar. Nej, ingen kudde tillvkerad av minnesskum kan tvättas, däremot kan kuddens kuddvar tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan det sätts tillbaka runt kudden

Storlekstabell

Storlek 53 x 33 cm Höjd 10 / 12 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem