Ergonomisk kudde för nacken Vario | Rehaboteket
Ergonomisk kudde för nacken
Ergonomisk kudde för nacken ergonomisk_nackkudde

Ergonomisk kudde för nacken tillverkad av mjukt formbart minnesskum

  •  799 kr 
  • 1099 kr

Ergonomisk kudde Vario är en helt unik nackkudde med en unik ergonomisk form för alla sovpositioner

Läs mer

  • Unik ergonomisk nackkudde
  • Passar alla sovpositioner
  • Tillverkad av formbart minnesskummet
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Ergonomisk kudde för nacken Vario

Vario kudden är en helt ny modell av ergonomisk kudde för nacken tillverkad av mjukt formbart minnesskum, memoryfoam. Vario kudden har en helt unik ergonomisk form som liknar en vanlig kudde men med egenskaper likt en ergonomisk nackkudde. Vario kudden har en diskret tvåsidig ergonomisk form som ger möjlighet till bästa individuella anpassning av graden av stöd för nacken för sovställningar på mage, sida och även på rygg. 

Nackkudden upplevs som en vanlig kudde men med en ergonomisk nackkuddes funktion för optimal avlastning av nacken och huvudet vid sovande nattetid på rygg eller sida.
Den dubbelsidiga ergonomiska nackkudden ger flera olika möjligheter till individuell anpassning av graden av stöd för nacken och huvudet. De båda sidorna har olika stödjande former för ett bredare urval av olika stabiliserings profiler för nacke och huvud. Kombinationen av den ergonomiska formen av det viskoelastiska minnesskummet ger en helt unik kudde som passar alla som vill ha eller behöver ha ett extra stöd för nacke / huvud nattetid. 

Minnesskummet i Variokudden är både temperaturkänsligt och tryckkänsligt vid belastning. Minnesskummets, memoryfoam egenskaper anpassar sig optimalt efter nacken och huvudets belastningspunkter och formar sig efter nackens kontur för ett effektivt stöd nattetid. Med tanke på kuddens värmekänslighet återger den ergonomiska nackkuddens mjukhet först efter någon minuts belastning, i takt med att kudden värms upp mjuknar materialet och formar om sig efter nackens och huvudets konturer för ett optimalt stöd nattetid. 

Ergonomisk kudde för nacken Vario levereras med ett tvättbart örngott. 
Kuddens storlek är 60 x 40 x 13 cm

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek Universal 60 x 40 x 13 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem