Värmegel PolarHEAT för lokal smärtlindring vid stela och ömma leder
värmegel
värmegel

PolarHEAT Roll-On för lokal "finger fri " värmebehandling av stela och ömma muskler

  •  129 kr 

PolarHEAT är en unik värmegel som effektivt behandlar smärta och stelhelt i leder och muskler. PolarHEAT är marknadens enda FDA godkända värmegel. 

Läs mer

  • Minskar effektivt muskelstelhet och smärta
  • Smart "finger fri" applicering med roll-on flaska
  • Innehåller Aloe Vera för optimal återfuktning efter användning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Värmegel PolarHEAT Roll-On 75ml

PolarHEAT Roll-On är en Aloe Vera baserad värmande gel av högsta kvalitet. Värmegelen är utvecklad för behandling av smärta och ledstelhet utan inflammation. 
Värmegelen ökar lokalt värmen över behandlat område och fungerar ofta direkt smärtlindrande och avslappnande för muskler och leder. 
Den ökade värmen över behandlingsområdet bidrar till lokal ökad blodcirkulation för optimal smärtlindring och avslappning. 

Använd PolarHEAT värmegel Roll-On för behandling av, 
- Smärtande ömmande muskler
- Ledsmärta vid vila och belastning
- Träningsvärk eller muskelstelhet efter aktivtet
- Ökad cirkulation i utsatta muskler vid aktivtet och träning
- Förstärkt uppvärmning av muskler samt förebygger muskelsträckning vid träning och tävling

PolarHEAT är marknadens enda FDA godkända värmegel. FDA godkännandet säkerställer produkt och funktion på bästa sätt. 

Applicera inte PolarHEAT Roll-On på skadad eller irriterad hud. Varm dusch eller bastu efter användning av Polar HEAT förstärker den värmande effekten. 
Undvik kontakt med ögon eller slemhinnor. Tvätta händerna efter användning med vatten och tvål. 
PolarHEAT skall inte användas på barn. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är FDA? 
Svar. FDA (Food and Drug Administration) verkar motsvarande svenska läkemedelsverket och är ett kontrollorgan för att säkerställa säkra och beprövade varor och läkemedel på den amerikanska marknaden
 

Storlekstabell

Storlek
Polar HEAT Roll-On 75ml

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem