Träningsband 45
Träningsband 45
Träningsband 45
Träningsband 45
Träningsband 45

Träningsband 45

179 kr

Extra starka elastiska träningsband av gummi. Banden finns i fyra olika motstånd för korrekt rehab- eller muskelträning.  Läs mer
Effektiv motståndsträning för hela kroppen
Komplett motståndsprofil
För rehabilitering och träning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Träningsband för helkroppsträning och rehab

Qmed träningsband är ett högkvalitativt motståndsband för effektiv rehabilitering efter skada och förebyggande träning.  
Träningsbanden är fullt elastiska och skapar för att på bästa sätt möjlighet att uppnå individuell träning i förhållande till muskulära förutsättningar och muskelgrupper. Träningsbanden finns i flera olika motstånd för att skapa korrekt progessträning med ökat motståndsträning i takt med ökat behov för en optimal rehabilitering eller muskelträning. Större, starkare och mera utvecklade muskelgrupper är ofta i behov av ett högre motstånd och vilket träningsbandens fyra olika motstånd möjliggör.
Träningsbanden är färgkodade för att på enklaste sätt identifiera motstånd i förhållande till muskelgrupp. Motstånden på träningsbanden är överlappande från 7 kg upp till 57 kg för att på bästa sätt kunna använda sig av träningsbanden genom hela rehabiliteringen och även efteråt för vardaglig hemmaträning. Träningsbandens totala motståndsprofil förändras i linje med hur mycket banden sträcks och har banden har alltid ett lägre motstånd i början på rörelsen med en progressiv utveckling i linje med ytterlägessträckning av bandet och rörelsen.
Normal sträckning ger bandets lägsta motståndsprofil och maximal sträckning av banden skapar bandets maximala motståndsprofil. Vid behov av kontinuerligt motstånd för rehabilitering behöver övningen anpassas i förhållande till bandens totala cirkulära längd.

Bandens totala längd cirkulärt är 208 cm vilket ger även ger en unik möjlighet för helkroppsträning utan begränsningar. Den totala längden på bandet skapar optimala förutsättningar för cirkulärt träningsmotstånd speciellt lämpat för överkropp, nacke och axlar med banden placerade under ex fötterna.

De olika banden har färger / dimension / motstånd enligt nedan,
Träningsband RÖD – total bredd 13mm – motståndsprofil min 7 kg max 16 kg
Träningsband SVART – total bredd 21mm – motståndsprofil min 15 kg max 29 kg
Träningsband LILA – total bredd 32mm – motståndsprofil min 20 kg max 39 kg
Träningsband GRÖN – total bredd 45mm – motståndsprofil min 30 kg max 57 kg


Banden är tillverkade av motståndskraftigt gummi och rengörs på enklaste sätt vid behov genom att torka av banden med en fuktig trasa, låt banden torka innan användning.
Träningsbanden kan tillika användas för vardaglig hemmaträning och fungerar utan begräsningar för en komplett helkroppsträning i hemmiljö.
Banden säljs per styck och dess kompakta form och storlek gör att de fungerar lika bra på resande fot som i hemmagymmet.

Vanliga frågor

Svar. Banden har en cirkulär längd på 208 cm

Svar. De olika färgerna motsvarar olika motstånd och hårdheter för att kunna användas för större och mindre muskelgrupper.

Svar. Ja, absolut! Den totala längden på banden är 208 cm cirkulärt vilket gör bandet till ett universalband för helkroppsträning och rehabilitering.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten