Kylgel PolarFrost Roll-On för behandling av muskel och ledsmärta
kylgel polar frost
kylgel polar frost

Kylgel PolarFrost Roll-On kylgel för behandling av smärtande muskler och leder

  •  129 kr 

Kylgel Polarfrost är en naturligt kylande gel för behandling av smärta vid muskelvärk, ledvärk och inflammation. Kylgelen Polarfrost är marknadens enda FDA godkända kylgel.   

Läs mer

  • 6° kylande effekt upp till 4 timmar efter applicering
  • Används vid både akut och kronisk smärta för alla kroppens leder
  • Hypoallergen med Aloe Vera som huvudkomponent
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kylgel PolarFrost Roll-On 75 ml

Kylgel PolarFrost är en naturlig produkt för effektiv smärtlindring, minskad svullnad och muskelspänning vid smärta och problem. PolarFrost Roll-On kylgel har en direkt kylande effekt över det behandlande området och bidrar till omedelbar smärtlindring vid kronisk och akut smärta. Kylgelen PolarFrost innehåller aloe vera för en ytterligare anti-inflammatorisk effekt samt menthol för den smärtlindrande kylande effekten.
Kyleffekten av Polar Frost Roll-On är uppmätt till 6°C kylande effekt på huden i ca 2-4 timmar efter applicering utan risk för kylskada. 

Använd Polar Frost Roll-On vid skada eller smärta vid ex, 
- Stukningar, muskelsträckning eller muskelspänningar
- Kronisk smärta i axel, nacke eller ländrygg
- Arbetsrelaterad skada eller överbelastningssmärta
- Ledvärk, artrossmärta
- Inflammationssmärta i muskler eller senfästen ex tennisarm, golfarm, ländryggsbesvär
- Motverka svullnad i leder och muskler 
- Växtvärk hos växande barn

Polar Frost kylgel appliceras enkelt med hjälp av Roll-On flaskan långsamt in över smärtområdet, kylgelen absorberas snabbt av huden och ger snabb smärtlindring. 
Upprepa behandlingen var 3:e timma i 3-5 dagar för bästa effekt. 

Polar Frost tillverkas i Finland under strikta standardiserade procedurer och är godkänd av FDA som mentol baserad kylgel. FDA godkännandet är ett kvitto på kvalitet och funktion. 
Kylgelen Polar är hypoallergen och har inga registrerade allergiska reaktioner. Innehållet är endast tillverkat av naturliga komponenter med Aloe Vera som huvudkomponent. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Polar Frost Roll-On
Roll-On flaska 75 ml

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem