Smärtlindrande kylgel PolarFrost
kylgel polar frost
kylgel polar frost

Kylgel PolarFrost för effektiv smärtlindring vid muskelsmärta och ledsmärta

  •  129 kr 
  • 149 kr

Kylgel med naturligt kylande effekt för behandling av smärta vid muskelvärk, ledvärk och inflammation. Kylgelen innehåller Aloe Vera för bästa effekt och återfuktning. 

Läs mer

  • Smärtlindrande kylgel med 6° kylande hudeffekt upp till 4 timmar
  • FDA godkänd för bevisad kvalitet och funktion
  • Behandlar ledsmärta, muskelsmärta över hela kroppen
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kylgel PolarFrost 150ml

Polar Frost är en unik naturlig kylgel för behandling av smärta, svullnad och muskelspänning. Polar Frost kylgel har en direkt kylande effekt och bidrar till till omedelbar smärtlindring vid användning både vid akut och kronisk smärta. Den unika kompositionen i Polar Frost kombinerar aloe vera för anti-inflammatorisk effekt med menthol för en smärtlindrande kylande effekt. Polar Frost bidrar till en långtidsverkande kyleffekt på upp till 6°C kylande effekt på hudtemperaturen i 2-4 timmar utan risk för kylskada. Polar Frost kylande effekt bidrar effektivt till lokal smärtlindring vid behandling och används både inom idrott, vardag och arbete för behandling av smärta. 

Använd Polar Frost vid skada eller smärta vid ex,
- Stukningar, muskelsträckning eller muskelspänningar
- Kronisk smärta i axel, nacke eller ländrygg
- Arbetsrelaterad skada eller överbelastningssmärta
- Ledvärk, artrossmärta - Inflammationssmärta i muskler eller senfästen ex tennisarm, golfarm, ländryggsbesvär - Motverka svullnad i leder och muskler 
- Växtvärk hos växande barn

Polar Frost kylgel masseras långsamt in över smärtområdet, kylgelen absolrberas snabbt av huden och ger snabb smärtlindring. Upprepa behandlingen var 3:e timma i 3-5 dagar för bästa effekt. 

Polar Frost tillverkas i Finland under strikta standardiserade procedurer och är godkänd av FDA som mentol baserad kylgel. FDA godkännandet är ett kvitto på kvalitet och funktion. Kylgelen Polar är hypoallergen och har inga registrerade allegiska reaktioner. Innehållet är endast tillverkat av naturliga komponenter med Aloe Vera som huvudkomponent. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek
Polar Frost kylgel 150 ml

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem