Reservdel PP3 Bandsystem | Rehaboteket
Reservdel PP3 Bandsystem
Reservdel PP3 Bandsystem

Uppgradera PP3 med nya bandsystem

  •  799 kr 

Komplett reservdelssystem av bandsystem för knäortos PP3 

Läs mer

  • Komplett reservdelssystem för PP3
  • Appliceras med kardborrband runt ramen
  • Medföljande bandfoder appliceras med kardborre
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Reservdel PP3 Bandsystem

Komplett bandsystem till knäortos PP3 för utbyte vid slitage.  
De 6 olika banden appliceras enkelt på ortosen med hjälp av kardborrband och kan justeras längdmässigt för optimal passform. 
Banden levereras tillsammans med tryckavlastande foder som enkelt fästes in på respektive band med hjälpa av kardborre. 
 

 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek
Small - XXL

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem