Reservdel knäortos PP3 extra foder | Rehaboteket
PP3 extra foder
PP3 extra foder

Förnya din PP3 ortosram med nya foder

  •  549 kr 

Reservdel för knäortos PP3, extra foder för hela ortosramen. 

Läs mer

  • Originalreservdel för knäortos PP3
  • Övre och nedre ortosfoder för hela ramen
  • Extremt enkel applicering med knappsystem
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Reservdel knäortos PP3 extra foder

Reservdel till knäortos PP3 - ortosfoder. Fodret är tillverkat av tryckavlastande poluretan och klädd med Lycra. Fodret är för hela ortosramen och består av ett övre och ett nedre foder som enkelt fästes in i knäortos PP3 med hjälp av ett självfixerande knappsystem. Fodret beställs i unikt höger eller vänsterutförande som följer PP3 unika anatomiska passform. 

 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek Höger eller Vänster
Small
Medium
Large
X-Large

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem