Kylsystem ICE | Rehaboteket
Kylsystem ICE tillbehör
Kylsystem ICE tillbehör Kylsystem ICE tillbehör Kylsystem ICE tillbehör

Tillbehör till knäskydd ICE. Kylsystem vid smärta

  •  139 kr 

Tillbehör till Knäskydd ICE  Kylsystem ICE, effektiv kylbehandling av knäskålsrelaterade problem

Läs mer

  • Tillbehör till knäskydd ICE. Enkelt att använda
  • Enkel och flexibel kylbehandling vid knäsmärta
  • Kan användas direkt efter träning, i hemmet, vid vila
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kylsystem ICE

Kylsystem ICE är ett innovativt tillbehör till knäskydd ICE som möjliggör enkel och effektiv kylbehandling av smärtpunkten i samband med PFSS, schlatter, hopparknä.
ICE är ett modulärt system som enkelt kan förändras från avlastning till kylbehandling genom att ta bort skyddets avlastande pelott och ersätt den med kylsystem ICE.
Knäskydd ICE har en avtagbar avlastnings-pelott som enkelt och snabbt kan bytas ut med ett kylsystem för effektiv kylbehandling efter träning och motion eller som lokal kontinuerlig kylbehandling i vila eller belastning. 

Kylsystem ICE är ett återanvändbart kylmedium som med fördel förvaras i kylen eller kortare perioder i frysen för att uppnå högre kylande effekt. Kylpåsen är mjukt och tryck avlastande vilket innebär att kylan kan appliceras direkt mot det inflammerade smärtande området utan ökad risk för punktbelastning.
Det mjuka kylelementet appliceras i en textilficka som enkelt fästes in i knäskydd ICE med hjälp av kardborreband. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag lägga kylpåsen i frysen för att få den ännu kallare? 
Svar. Ja, kylpåsen kan läggas i frysen under kortare perioder men får INTE användas stelfrusen direkt mot huden då det föreligger risk för att utveckal kylskador. Normalt räcker det mer än väl med att ha påsen i kylen med en temperatur på ca 5°C. 

Fråga. Hur byter jag till kylsystemet på mitt ICE knäskydd? 
Svar. Både den avlastande plattan och kylsystemet fästes in med hjälp av kardborre på framsidan av knäskyddet. 

Storlekstabell

Storlek Universal 1 kylsystem

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem