Knäskydd med hål G63 | Rehaboteket
Knäskydd med hål
Knäskydd med hål

Knäskydd med hål Air-X G63

  •  329 kr 

Lätt stabiliserande kompressionsgivande knäskydd med hål för knäskålen för effektiv avlastning av knäskålen och lätt stöd av knäleden Läs mer

  • Extra smidigt ventilerande knäskydd
  • Öppen Patella för avlastning av knäskålen
  • Soft-X säkerställer optimal komfort

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd med hål G63

G63 är ett anatomiskt konstruerat knäskydd för aktivitet sport och motion och fungerar även som ett vardagligt stöd av en lätt instabil knäled.

Knäskyddet har en unik anatomisk passform och är tillverkad med olika material paneler vilket ger en överlägsen anatomisk passform för att på bästa sätt följa knäleden och säkerställa optimal passform och kompression runt hela knäleden vid belastning. Kompressionen i materialet säkerställer ett extra stöd av leden samtidigt som det effektivt motverkar lokal svullnad och smärta. Skyddet är tillverkad av Air-X ett högkompressionsmaterial som även bidrar till ökad lokal ventilerad värme runt knäleden. Air-X är helt tillverkad av textil och innehåller varken gummi eller Neoprene och bidrar till en överlägsen ventilation runt leden för bästa användarkomfort oavsett inomhus eller utomhus aktivitet.

Den öppna knäskåls designen säkerställer en total avlastning av knäskålen och minskar effektivt allt tryck över knäskålen vid problem med lokala inflammationer på bakom eller under knäskålen. Insidan av det främre knäleds partiet i knäskyddet är helt täckt med ett mjukt och glatt Lycra Material. Området runt främre delen av knäleden är extra utsatt för belastning och friktion vid regelbundna aktivitet med böjda knäleder då materialet tryckt mot framsidan av knät. Med det mjuka friktionsfria materialet på insidan av knäskyddets framsida säkerställs minimal risk för obehag även vid regelbundna långvariga knästående aktiviteter och moment.

I knävecket sitter ett mjukt högelastiskt Soft-X material. Soft-X har en överlägsen ventilerande funktion och säkerställer optimal komfort och minimal risk för skav och obehag i knäveckets tunna hud. Soft-X totala ventilation håller knävecket extra torrt även vid längre tids användning. Total höjd på knäskyddet G63 är 27 cm vilket ger ett extra smidigt knäskydd för alla situationer, vardag, idrott och motion.

G63 finns i storlekarna XS-XXL och för att säkerställa rätt storlek skall måttet tar 15 cm ovanför knäleden runt lårmuskeln.
Skötselråd. Knäskyddet skall handtvättas i 30° med ett milt tvättmedel. Låt produkten lufttorka innan användning.

 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått 15 ovan knäled
X-Small 33 - 39 cm
Small 39 - 45 cm
Medium 45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har använt neopreneskydd tidigare. Är denna modell liknande avseende funktionen? 
Svar. Ja det är en likvärdig men betydligt mera utvecklat knäskydd både avseende anatomisk passform, kompression och framförallt ventilation. Air-X materialet är ventilerande för att motverka obehag under skyddet och helt tillverkad av allergi kontrollerad textil helt fri från gummi och Latex. 

Fråga. Hur länge kan jag använda kan jag använda knäskyddet? 
Svar. Knäskyddet är tillverkat av Air-X som ventilerar huden under skyddet och kan användas utan begränsningar tex under en hel arbetsdag 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket