Knäskydd Barn | unik passform utvecklat för barn knän
Knäskydd barn Kidz X
Knäskydd barn Kidz X

Knäskydd Barn med extra stöd och kontroll av ett barns knäled

  • 1 279 kr

Knäskydd barn är ett knäskydd speceillt utvecklat för barns knäleder. Knäskyddet är utrustat med sidostabiliserande skenor för extra stöd av ett barns knäled. 

Läs mer

  • Unikt knäskydd speciellt utvecklat för barn
  • Optimal passform för ett barns knäled
  • Extra stöd och kontroll av knäleden
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd barn Kidz X

Knäskydd barn Kidz X är ett smidigt knäskydd speceillt utvecklat för att stödja ett barns knäled. Knäskyddet är speceillt utvecklat utifrån ett barns rakar knäled och har en optimal anatominsk passform för rakare knän. 
Knäskyddet är av en så kallas påläggsmodell vilket möjliggör extremt enkel applicering av knäskyddet över ett barns knäled.  Knäskydd tillverkade enligt påläggsmodellen ger ett knäskydd för barn en extra flexibel storlekstabell vilket tillåter extra flexibel storleksjustering för ett barn som växer. 

Knäskyddet för barn Kidz X har två stycken sidostabiliserande metallskenor placerade över knäeldens in och utsida och som effektivt bidrar till extra stabilitet över knäleden vid behov. Knäskyddet för barn Kidz X har även ett unikt bandsystem som effektivt motverkar översträckning i knäleden (hyperextension). Bandsystemet kan indivudellt anpassas efter önskar behov av stöd och kontroll. 

Knäskyddet är tillverkad av ett kompressionsgivande material NeoTEX vilket har hög slitstyrka och klara av ett barns vardagliga slitage på ett effektivt sätt. Knäskyddet för barn ger extra stöd vid problem med ex översträckning ( hyperextension) i knäleden, generell knäledsinstabilitet och vid behov av ett extra stöd vardagligt eller vid idrott. 

Knäskydd barn Kidz X tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Med tanke på att knäskyddet har mjuk och hård kardborre är det rekommenderat att stänga kardborren på knäskyddet när knäskyddet inte används för att på så sätt vårda den hårda kardborren på bästa sätt. 
 

 

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

3

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden
Storlek 121 - 24 cm
Storlek 225 - 27 cm
Storlek 327 - 30 cm
Storlek 430 - 33 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem