Volleybollknäskydd för optimal stötdämpning och skydd av knäleden
Volleyboll Knäskydd
Volleyboll Knäskydd

Volleyboll knäskydd för bästa stötdämpning och funktion

  •  989 kr 

Knäskydd för volleyboll med optimal stötdämpning och stöd med Kevlarförstärkt stötdämpande pelott Läs mer

  • Unik öppen design för minimal rörelsepåverkan
  • Kevlar™ förstärkt stötdämpande kudde
  • Optimal anatomisk passform
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Volleyboll Knäskydd

Specialdesignat knäskydd utvecklat för att möta och överträffa volleybollspelarens högt ställda krav.

Knäskydd Volleyboll har en helt öppen design, vilket ger väldigt god böjningsförmåga i knäleden utan att orsaka obehag eller begränsa rörelsen i leden. 

Volleyboll knäskydden är tillverkat av värmande NeoTex, ett kompressionsgivande och värmande material som hjälper till att förstärka ex. uppvärmning av muskulaturen lokal över skyddet.
Den stötdämpande pelotten som täcker framsidan av knäleden har försetts med Kevlar, ett extremt slitstarkt material som klarar även de tuffaste påfrestningarna.
 
Volleybollknäskydden säljs i par

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

2

Avlastning

3

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem