Handbollsknäskydd som överträffar handbollsspelarens högst ställda krav
Handbollsknäskydd PRO
Handbollsknäskydd PRO Handbollsknäskydd PRO
360 gif 360 logo

Handbollsknäskyddet som används av flera Svenska Elitklubbar

  •  499 kr 

Handbollsknäskydd speciellt utvecklat för handbollspelarens högt ställda krav av stöd och stötdämpning av knäleden. Läs mer

  • Kevlar™ förstärkt knäpelott
  • Skyddar hela knäleden från alla vinklar
  • Optimal smidighet och stötdämpning i samma knäskydd
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handbollsknäskydd PRO

Handbollsknäskyddet som möter en handbollsspelare högt ställda krav på stöd, stötdämpning och användarkomfort. .
Ett unikt handbollsknäskydd som tillgodoser en elithandbollsspelares högt ställda krav på funktion och komfort med stöd för hela knäleden oavsett skottvinkel. 

Handbollsknäskyddet är tillverkat av ett stabiliserande och stötdämpandeNeoTex med en unik anatomisk passform som säkerställer att knäskyddet sitter kvar över knäleden.
Den Kevlar™-försedda stötdämpande pelotten är utformad för att skydda hela knäleden vid fall mot leden oavsett vilken vinkel fallet sker ifrån.
Pelotten är ledad för att tillåta full rörelsefrihet vid aktivitet.
Det unika Kevlar™-materialet är i stort sett oförstörbart och klarar de tuffaste påfrestningarna vid match och träning. 
Kevlarmaterialet tillåter även en normal glidning mot underlaget vilket gör att skyddet inte glider ned från knäleden vid upprepade skott från 6 meter.
 
Handbollsknäskyddet har ett mjuk SoftTex-material är placerat i knävecket för att uppnå den bästa användarkomforten och minimerar skyddet inverkan på knäledens rörlighet. 
SoftTex leder aktivt bort fukt bort från knävecket. 
 
Detta handbollsknäskydd används av Svenska Dam och Herr Handbollslandslaget samt ett flertal av de mest framstående elitklubbarna på både dam och herr sidan i Sverige. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är Kevlar? 
Svar. Kevlas är ett extremt slitstarkt material som i stort sett inte går att ha sönder vid normalt slitage. Alla direkta slitytor på skyddet är täkta med Kevlar för absolut högsta kvalitet och hållbarhet. 

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem