Lårskydd | Rehaboteket
Larskydd
Larskydd

Lårskydd

  • 399 kr

Lårskydd för behandling av lårskador så som muskelbristningar och muskelsträckningar Läs mer

  • Anatomisk konstruktion
  • Kombinerar värme och kompression för lårmuskeln
  • Optimalt vid muskelproblem och bristningar
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Värmande och stabiliserande lårskydd

Lårskydd tillverkad för behandling av smärtande ljumskar, lår och sätesmuskulatur. Lårskyddet är ett värmande och kompressionsgivande lårskydd tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort. NeoTex ökar lokalt blodgenomströmningen i lårmuskeln och fungerar smärtlindrande över hela skadeområdet. Lårskydd används för behandling av problem i lårmuskeln - t ex inflammationer eller muskelbristningar.
Lårskyddet fungerar lika bra vid aktivitet som vid vila då lokal värmebehandling och kompression upplevs som behagligt och smärtlindrande.  
Lårskyddet är anatomiskt utformat för att stabilisera hela lårmuskeln och täcker främre och bakre lårmuskeln lika effektivt. 
Kardborrknäppning framtill ger ett lårskydd med optimal individuell anpassning och vilket säkerställer optimal fixering av lårskyddet vid aktivitet och idrott. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har ofta problem med muskelbristningar i främre lårmuskeln. Kan lårskyddet hjälpa mig med mina problem?
Svar. Ja, lårskyddet värmer effektivt upp muskulaturen under skyddet används ofta vid återkommande muskelbristningar i både främre och bakre lårmuskeln.

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt låret (cm)
Small48 - 50 cm
Medium50 - 52 cm
Large52 - 54 cm
X-Large54 - 56 cm
XX-Large56 - 60 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem