Lårskydd | Rehaboteket
Larskydd
Värmande och stabiliserande lårskydd
  • 399 kr

Lårskydd för behandling av lårskador så som muskelbristningar och muskelsträckningar Läs mer

  • Anatomisk konstruktion
  • Kombinerar värme och kompression för lårmuskeln
  • Optimalt vid muskelproblem och bristningar
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Lårskydd

Lårskydd tilverkad för behndling av smärtande ljumskar, lår och sätesmuskulatur. Lårskyddet är ett värmande och kompressionsgivande lårskydd tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort. NeoTex ökar lokalt blodgenomströmningen i lårmuskeln och fungerar smärtlindrande över hela skadeområdet. Lårskydd används för behandling av problem i  lårmuskeln - t ex inflammationer eller muskelbristningar.
Lårskyddet fungerar lika bra vid aktivitet som vid vila då lokal värmebehandling och kompression upplevs som behagligt och smärtlindrande.  
Lårskyddet är anatomiskt utformat för att stabilisera hela lårmuskeln och täcker främre och bakre lårmuskeln lika effektivt. 
Kardborrknäppning framtill för individuell anpassning och komfort säkerställer optimal fixering av lårskyddet vid aktivtet och idrott. 


StorlekOmkretsmått runt låret (cm)
Small48 - 50 cm
Medium50 - 52 cm
Large52 - 54 cm
X-Large54 - 56 cm
XX-Large56 - 60 cm

Fråga. Jag har ofta problem med muskelbristningar i främre lårmuskeln. Kan lårskyddet hjälpa mig med mina problem?
Svar. Ja, lårskyddet värmer effektivt upp muskulaturen under skyddet används ofta vid återkommande muskelbristningar i både främre och bakre lårmuskeln.

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015