Värmebyxor
varmebyxa
varmebyxa

Värmebyxa - värme och kompression för smärtande ljumskar

  •  599 kr 

Värmebyxan med en unik anatomisk passform säkerställer värme och kompression för smärtande ljumskar, lår och sätesmuskulatur. Läs mer

  • Anatomisk Passform för Optimal Funktion
  • Effekiv värmeisolering för ljumskar och lårmuskler
  • Verkar utan att märkas
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Värmebyxa - NeoTex

Värmebyxa för En smidig och anatomiskt formgiven värmebyxa designad speciellt för att värma och stödja ljumskar, lår och sätesmuskulaturen vid återkommande problem. Värmebyxan är tillverkad av 1 mm tunnt NeoTex för optimal funktion och minimal inverkan på rörligheten. NeoTex är ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
Tack vare NeoTex materialets unika isolerande funktion ökar blodgenomströmningen lokalt över problemområdet och fungerar samtidigt smärtlindrande.  
 
En anatomisk värmebyxa av NeoTex förstärker den normala uppvärmningen av muskulaturen. Uppvärmning av ljumskmuskulaturen är extra viktig vid utomhusidrotter ex. fotboll där ljumskarna utsätts för stora påfrestningar.  Det unika materialet ger även en god kompression över främre och bakre lårmuskulaturen samt nedre ryggpartiet och bidrar effektivt till en varmare muskel vid träning utomhus. 
Värmebyxan är helt isolerande och kan med fördel användas vid utomhusidrotter vintertid för att motverka att ljumskar och lår påverkas av nedkylning.

Värmebyxans unika konstruktion "verkar utan att märkas" och fungerar utmärkt att använda vid fotboll, löpning, skidåkning vintertid. 
Den unika anatomiska konstruktionen ger en värmebyxa som alltid passar alla idrotter!

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag använder värmebyxor vintertid men vill ha smidigare byxor vår och sommar. Har ni några kompressionsbyxor eller liknande?
Svar. Ja, vi har våra HiCOMP byxor som är en förstklassig kompressionsbyxa. Klicka HÄR för att läsa mera om vår HICOMP byxa.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

1

Värme

5

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt midjan (cm)
X-Small- 60 cm
Small60 - 70 cm
Medium70 - 80 cm
Large80 - 90 cm
X-Large90 - 100 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem