Handledsbandage med extra band för stabilitet och avlastning
handledsbandage

Handledsbandage med extra stabiliserande band

 • 199 kr

Enkelt och smidigt handledsbandage för behandling av en smärtande handled. Handledsbandaget ger ett lätt stöd för handleden

Läs mer

 • Handledsbandage för lätt stöd av handleden
 • Extra band för extra stabilitet
 • Universal höger vänster
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handledsbandage extra stabiliserande band

Handledsbandage universal är ett anatomiskt handledsbandage konstruerat för lätt stabilisering av en smärtande handled. Handledsbandaget är tillverkat av ett elastiskt formstickat ventilerande, fuktavstötande material för bästa användarkomfort. 
Det unika materialet och den unika formstickningen säkerställer jämn kompression och stöd för handleden och handledsmuskulaturen vid användning. 
Handledsbandaget har ett insytt elastiskt extra stabiliserande band placerat över handleden. Det extra stabiliserande bandet som möjliggör enkel anpassning av graden av stabilitet,  beroende på hur hårt bandet spänns får handledsbandaget olika stabiliserande egenskaper.  

Handledsbandaget kan med fördel användas hela dagarna och stödjer och avlastar handleden effektivt. Handledsbandagets låga profil möjliggör användning av stödet helt utan restriktioner. 
Den unika konstruktionen gör handledsbandaget väldigt enkel att använda och säkerställer funktion och komfort. 

Handledsbandage kan med fördel användas vid

 • Behov av extra stabilitet i handleden
 • ​Smärtande handleder
 • Inflammation i handleden
 • Överansträng handled
 • Behov av kompression och lätt avlastning av handleden 
   

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

2

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek
Universal storlek
Universal höger/vänster

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem