Handledsbandage med extra band för stabilitet och avlastning
handledsbandage
handledsbandage

Handledsbandage med extra stabiliserande band

  •  249 kr 

Handledsbandage för extra stöd av handleden. Handledsbandaget ger ett lätt stöd för handleden och är tillverkad för kompression och stöd

Läs mer

  • Handledsbandage för lätt stöd av handleden
  • Extra band för extra stabilitet
  • Universal höger vänster
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsbandage Universal

Handledsbandage universal är ett anatomiskt konstruerat handledsbandage för lättare stabilisering och avlastning av handleden vardagligt. Handledsbandaget är tillverkat av ett elastiskt formstickat ventilerande, fuktavstötande material för bästa användarkomfort och har en materialtjocklek på 1 mm vilket gör bandaget till ett smidigt stöd för vardaglig användning oavsett situation eller användning. Det tunna materialet säkerställer jämn kompression runt hand och handled och den anatomiska passformen säkerställer att handledsbandaget sitter tätt runt handleden med effekten av ett stöd som påverkar handen och fingrarnas normala rörelsemönster minimalt.

Runt handleden sitter det ett extra stabiliserande band, bandet som är semi elastiskt skapar ytterligare kompression centralt runt handleden där behovet av stöd är som störst sitter insytt centralt handledsbandaget och ger möjlighet till individuell anpassning av graden av stöd. Ju hårdare bandets elasticitet utnyttjas desto högre grad av stöd uppnås med möjligheten att skapa effektivare avlastning och stöd. Fördelen med ett anpassningsbart bandsystem som stabiliserande egenskap är att bandet på enklaste sätt kan justerar i linje med behov för stunden eller för dagen. Ett arbetsmoment som kräver ytterligare stöd och avlastning av handleden kan enkelt tillgodoses genom att bandet justeras hårdare med effekten att handleden stödja effektivare under det specifika momentet. 
Handledsbandaget kan med fördel användas hela dagarna och stödjer och avlastar handleden effektivt. Handledsbandagets låga profil möjliggör användning av stödet helt utan restriktioner och bandaget fungerar optimalt under exempelvis ett par handskar. Den unika konstruktionen gör handledsbandaget väldigt enkel att använda och säkerställer funktion och komfort. Handledsbandaget kan användas både på höger och vänster handled tack vare dess unika konstruktion. 

Handledsbandage Universal kan med fördel användas vid

- Behov av extra stabilitet i handleden
- ​Smärtande handleder
- Överansträng handled
- Behov av kompression och lätt avlastning av handleden

Handledsbandaget tvättas med fördel i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. 
Ta för vana att stänga bandets kardborre när bandaget inte används så minskas slitaget på kardborren hårda yta.

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

2

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek
Universal storlek
Universal höger/vänster

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag är i behov av ett lättare handledsbandage under mina arbetshandskar. Bandaget får inte ta för mycket plats, vad skall jag välja?
Svar. Handledsbandage Universal är en extremt smidig produkt som tar minimal med plats under ett par handskar då total materialtjocklek endast är 1 mm. 

Fråga. Vad gör det extra stabiliserande bandet? 
Svar. Bandet är till för att förbättra och förstärka handledsbandagets stabiliserande funktion. Genom att spänna bandet hårdare kommer handledsbandaget att kunna ge mera stöd och avlastning. 

Fråga. Har handledsbandaget en stabiliserande skena? 
Svar. Nej, denna modell har ingen skena utan skapar och ger stöd genom det extra stabiliserande bandet i kombination med den lokala kompressionen som appliceras runt handleden. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket