Extra stabiliserande band till handledsstöd

Extra stabiliserande band till handledsskydd

  • 149 kr

Uppgraderar ditt befintliga handledsskydd. Bandet förstärker stödet över handleden och fungerar till alla våra handledsstöd. Läs mer

  • Tillbehör som förstärker ditt befintliga handledsskydd
  • Finns i svart eller beige
  • Enkelt applicering med kardborreband
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Extra Stabiliserande band - tillbehör

Extra stabiliserande band som utökar användningsområdet och funktionen av ditt handledsstöd. Bandet passar samtliga handledsstöd från Rehaboteket.
Bandet kan inte användas separat utan endast tillsammans med ett befintligt handledsstöd
Bandet är tillverkat av 50 mm bred elastisk nylonkardborre och är speciellt konstruerat för att öka graden av stabilitet och ge effektivare avlastning för handleden.
Applicera bandet på det 2:a kardborrebandets mjuka kardborre och linda linda bandet runt handleden för ytterligare fixering av skenan och därmed ytterligare stabilitet av handleden. 

Det extra stabiliserande bandet finns i svart eller beige.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan alla handledsstöd i Ert sortiment uppgraderas med de extra stabiliserande bandet?
Svar. Ja, alla handledsstöd med skena kan enkelt och billigt uppgraderas för mera funktion och stabilitet. 

Fråga. Varför finns det ett extra stabiliserande band?
Svar. Vi är medvetna om att ett funktionellt handledsstöd kostar mycket pengar. Med vårt extra stabiliserande band kan man för en rimlig konstnad uppgradera sitt handledsstöd med skena för ytterligare stabilitet vid behov istället för att köpa ett nya handledsstöd om problemet och behovet av stöd och avlastning förändras över tid. 

 

Storlekstabell

Extra stabiliserende bånd
EU2090 Extra stabiliserande band Beige Universal
EU2091 Extra stabiliserande band Svart Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem