Safety S2 fotplatta | Rehaboteket

Förenklar användning av Safety S2 i olika skor

  • 149 kr

Extra fotplatta till Safety S2 för användning av fotledsstödet i olika skor

Läs mer

  • Förenklar användning av S2 i olika skor
  • Fullt anpassningsbar för optimal passform
  • Används tillsammans med Safety S2
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Safety S2 fotplatta

Extra fotplatta till Safety S2 underlättar användning av fotledsstödet Safety S2 i olika skor för olika idrotter. 
Placera fotplattan under den befintliga innesulan i skorna och låt fotplattan vara kvar tillsammans för att på enklaste sätt optimera anvädningen av S2 för alla idrotter och situationer. 

Tillsammans med fotplattar medföljer extra kardborrband som appliceras under hälen i skorna för att ytterligare säkerställa fixeringen av fotplattan vid högintensiv aktivitet.
Den fastsydda plastplattan kan enkelt anpassas med hjälp av en vass sax för att reglera längden och bredden på plattan beroende på skoval och skostorlek. 

Fotplattan följer Safety S2 unika anatomiska passform och finns i samma storlekar som S2 S,M,L och är höger eller vänsteranpassade. 
 

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda fotplattan till någon annan produkt för en instabil fotled?
Svar. Nej, fotplattan går endast att använda till ankelstöd Safety S2's ankarkonstruktion

Fråga. Hur skall jag använda fotplattan? 
Svar. Fotplattan placeras under skons befintliga innersula, rätt applicerad känner du inte av plattan utan ser endast de två inre och yttre ledbandens sticka upp ur skorna för fixering i ankar konstruktionen. 

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small - 39
Medium 40 - 43
Large44 -

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem