Fotledsstöd OSC | Rehaboteket

Extra stabilt fotledsstöd för idrott och träning

  •  599 kr 

OSC är ett extra stabilt fotledsstöd med justerbara bandsystem för enkelt och effektiv anpassning. 

Läs mer

  • Dubbla stumma bandsystem
  • Fixerande ankarband för bibehållen stabilitet
  • Låg profil | Tar minimalt med plats i skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Fotledsstöd OSC

OSC är ett extra stabilt fotledsstöd med stumma bandsystem för extra stabilitet över in och utsidan av fotleden. 
Stödet är tillvkerkat av stum ballistisk nylon med en extrem slistyrka och låg prodfil som fungerar i de flesta skor med snörning. 

Fixeringen sker med snörning för att skapa en så stabil bas som möjligt. Ovanpå basmaterialet sitter det två stumma band som fungerar livördigt med tejpning för att skapa ett stöd över in och utsidan av fotleden. Banden fästes med hjälp av kardborre och skapar en unik 8 förslutning runt fotledens in och utsidan. 

Runt övre delen av fotledsstödet sitter ett 6 cm brett band som förankrar banden och snörningen för att säkertälla att allt sitter på plats vid högintenisv idrott och motion. 
OSC är ett fotledsstöd som lämpar sig optimalt för idrott och motion med en låg profil får stödet plats i alla skor med snörning. 

Tvätta OSC i 30° handtvätt och låt produkten lufttorka innan användning. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

1

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått Ankel
X-Small26 - 28 cm
Small28 - 30 cm
Medium 30 - 32 cm
Large32 - 34 cm
X-Large34 - 37 cm
XX-Large37 - 40 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket