Ankelstöd med extra stabiliserande band för en instabil ankel
ankelstod

Ankelstöd för stabilisering av en instabil ankel

  • 259 kr

Ankelstöd med extra stabiliserande band är ett smidigt ankelstöd för effektiv vardagsstabilisering av en instabil ankel. 

Läs mer

  • Ankelstöd med extra stabiliserande band
  • Kombinerar stöd och kompression
  • Fullt anpassningsbart för individuell inställning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Ankelstöd med extra stabiliserande band

Ankelstöd med extra stabiliserande band är ett smidigt ankelstöd för stabilisering av en smärtande och instabil ankel. Ankelstödet stabiliserar fotleden tack vare en kombinerad konstruktion av ett kompressionsgivande material NeoTEX samt ett extra stabiliserande ankelband som indivudellt lindas runt ankeln för att enkelt och smidigt uppnå extra stabilitet.

Ankelstödet kan användas med eller utan det extra stabiliserande bandet vilket ger en väldigt flexibel produkt med olika stabilitetsprofiler i samma lösning. Ankelstödet fungerar utmärkt för vardaglig stabilisering av en skadad instabil ankel och kan användas både på höger och vänster ankel. Ankelstödet kan användas med fördel vid generell ankelsinstabilitet, stukningar samt även vid hälsenebesvär och hälseneinflammtion.

Ankelstödets extra stabiliserande band lindas helt fritt runt fotleden för att på bästa individuella sätt ge ökad stabilitet och kontroll av fotleden. Bandets fästes enkelt och smidigt med hjälp av kardborre. 

Ankelstödet är tillverkad med öppen häl och tå för att säkerställa normal kontakt mellan foten och underlaget vid användning inomhus. Ankelstödet tar minimalt med plats i skorna och fungerar bra även i trängre normala skor. 
Rekommederat tvättråd på ankelstöden är 30° handtvätt, låt ankelstödet lufttorka efter tvätt. 

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag upplever att jag har en instabil ankel och behöver ett stöd som fungerar i mina arbetsskor. Är ankelstödet med extra stabiliserande band ett bra alternativ för mig?
Svar. Ja, ankelstödet är speciellt utvecklat för att fungerar i vardagliga skor utan att ta för mycket plats i skorna tack vara ankelstödets konstruktion och materialval

Fråga. Kan jag spänna bandet hårdare på ankelstödet vid behov? 
Svar. Ja, det extra stabiliserande bandet är tillverkat av ett elastiskt material som ger mera stöd och kompression om bandet spänns hårdare runt ankeln. Utnyttja elaticitieten i materialet för mer eller mindre stöd över ankeln. 

Fråga. Jag har stukar båda anklarna och upplever att jag ibland behöver stöd för vänster ankel och ibland för höger. Kan jag använda samma produkt för båda anklarna? 
Svar. Ankelstödet fungerar lika bra på höger som vänster ankel.  

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt fotleden cm
Universal 18-26 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem