Unik dorsalskena för effektiv behandling av problem med droppfot | Rehaboteket
Dorsalskena
Dorsalskena Dorsalskena Dorsalskena

Dorsalskena för effektiv behandling av droppfot

  • 1 199 kr

Dorsalskena för effektiv behandling av droppfot. Den unika konstruktionen ger dorsalskenan extra lyftande effekt för behandling av droppfot

Läs mer

  • Heltäckande konstruktion säkerställer funktion
  • Förstärkt X-konstruktion för bättre lyft vid droppfot
  • Tillverkad av Polyamidplast, ett starkt plastmaterial med låg vikt
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Dorsalskena Malleum AFO

En dorsalskena ger väldigt effektiv behandling av en droppfot. Vanligaste orsaken till droppfot är en försvagning eller förlamning i foten vilket orsakar problem med att lyfta foten vid gång. Gången blir släpande och betydligt svårare att genomföra. 
Dorsalskenan placerar foten i ett stabilt neutralläge sk neutralposition och motverkar effektivt droppfot vid belastning och gång. D
Dorsalskenans heltäckande konstruktion utgår från övre underbenet längs med hela foten säkerställer väldigt effektiv lyftning av foten trots den extremt låga vikten. Dorsalskenan är tillverkad av Polyamidplast, ett starkt plastmaterial med väldigt låg vikt för bästa funktion och användarkomfort. 

Dorsalskenan AFO har en unik förstärkt X-konstruktion baktill över underbenet som bidrar till extra stabilitet och lyftförmåga. Dorsalskenans öppna häl parti säkerställer att dorsalskenan fungerar optimalt i ett par normala snörskor. Den öppna designen ger hälen en normal kontakt med skons hälkappa och säkerställer ett normalt hälgrepp vid användning utan att påverka dorsalskenans effektiva lyftförmåga. 

Dorsalskenan har två fästanordningar förmonterat på skenan. Upptill över underbenet sitter ett polstrat kardborrband som möjliggör effektiv fixering av skenan runt underbenet. Över fotleden finns ett extra fixeringsband för att möjliggöra bättre fixering runt fotleden vid belastning och användning av dorsalskenan. 

Dorsalskenan tillverkas i höger och vänster utförande för optimal passform, funktion och användarkomfort. 

Vanliga Frågor & Svar

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large41 - 44
X-Large44 - 48

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem