TrainTech Medelhög Hålfot | Rehaboteket
52bones_traintech_medelhog hålfot
52bones_traintech_medelhog hålfot traintech_medelhog inlaggssula_traintech stotdampande_traintech

TrainTech för medelhöga / neutrala fotvalv

  •  499 kr 

TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för medelhöga / neutrala fotvalv. Traintech kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning av hela foten Läs mer

  • Dynamiskt medelhögt / neutralt hålfotsstöd
  • Anpassad för fysisk aktivitet, löpning, träning motion.
  • Tar minimalt med plats i alla skor.

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

TrainTech Medelhög Hålfot

Traintech är en tekniskt uppbyggd fotbädd för extra stöd och stabilitet av ett medelhögt / neutralt fotvalv. Med ett extra stabil häl- och hålfotsstöd tillverkat av nylon skapas ett dynamiskt stöd för foten i belastning vid träning och motion. Valvhöjden i den medelhöga / neutrala modellen är 33 mm högt och anpassat för att ge stöd åt och avlasta medelhöga eller neutrala fotvalv. TrainTech är tillverkad av två lager EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en ytterligare kombination av stötdämpning och stabilitet av hela foten.  EVA är ett extra stötdämpande material och ofta används som stötdämpande material i mellansulan på joggingskor på grund av dess egenskaper av hållbar stabilitet och stötdämpning i samma material.
Det mjukare EVA materialet i TrainTech skapar förutsättning för stötdämpning och har en tjocklek på 3 mm. Materialet sitter placerat direkt mot foten och täcker hela fotbäddens yta medans det stabilare EVA materialet skapar sulans formstabilitet. Den totala materialtjockleken är trots de dubbla materialen endast 5 mm.
 
Mitt under hälbenet sitter det ett extra stötdämpande inlägg som förbättrar stötdämpningen lokalt runt hälen i samband med kraftiga hälisättningar vid  högintensiv belastning.
Traintech har även en integrerad framfotspelott, en låg kudde som är konstruerad för att stödja den främre valvbågen på samma sätt som ett valvstöd stödjer mellanfoten.
Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambuviskos för komfort och enkel rengöring.

Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.
TrainTech är speciellt utvecklad för idrott och motion och fungerar lika bra för löparen, vid promenaden som golfaren och vid generell idrott och motion och finns även för låga fotvalv (28mm) samt höga fotvalv (38mm). 

Storlekstabell

Skostorlek
35 - 48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda Traintech även vardagligt i mina skor? Jag arbetar i normala sneakers.
Svar. Ja, absolut. Det finns inga begränsningar i hur du kan använda traintech på utifrån att sulan stabiliserar och stötdämpar foten oavsett låg eller högintensiv belastning. 

Fråga. Kan sulan anpassas om det skulle behövas? 
Svar. Ja, sulan kan anpassas på både längd och bredd över framfoten vid behov. 

Fråga. Hur gör jag ren sulan?
Svar. Du gör enklaste ren sulan med en fuktig svamp och tvättar av ytskiktet. Låt sulan lufttorka innan användning.

Fråga. Finns TrainTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. GameTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket