TrainTech Medelhög Hålfot | Rehaboteket
52bones_traintech_medelhog hålfot
52bones_traintech_medelhog hålfot traintech_medelhog inlaggssula_traintech stotdampande_traintech

TrainTech för medelhöga / neutrala fotvalv

  •  419 kr 
  • 499 kr

TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för medelhöga / neutrala fotvalv. Traintech kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning av hela foten Läs mer

  • Dynamiskt medelhögt / neutralt hålfotsstöd
  • Anpassad för fysisk aktivitet, löpning, träning motion.
  • Tar minimalt med plats i alla skor.
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

TrainTech Medelhög Hålfot

Traintech är en tekniskt uppbyggd fotbädd för extra stöd och stabilitet av ett medelhögt / neutralt fotvalv. Med ett extra stabil häl- och hålfotsstöd tillverkat av nylon skapas ett dynamiskt stöd för foten i belastning vid träning och motion. Valvhöjden i den medelhöga / neutrala modellen är 33 mm högt och anpassat för att ge stöd åt och avlasta medelhöga eller neutrala fotvalv. TrainTech är tillverkad av två lager EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en ytterligare kombination av stötdämpning och stabilitet av hela foten.  EVA är ett extra stötdämpande material och ofta används som stötdämpande material i mellansulan på joggingskor på grund av dess egenskaper av hållbar stabilitet och stötdämpning i samma material.
Det mjukare EVA materialet i TrainTech skapar förutsättning för stötdämpning och har en tjocklek på 3 mm. Materialet sitter placerat direkt mot foten och täcker hela fotbäddens yta medans det stabilare EVA materialet skapar sulans formstabilitet. Den totala materialtjockleken är trots de dubbla materialen endast 5 mm.
 
Mitt under hälbenet sitter det ett extra stötdämpande inlägg som förbättrar stötdämpningen lokalt runt hälen i samband med kraftiga hälisättningar vid  högintensiv belastning.
Traintech har även en integrerad framfotspelott, en låg kudde som är konstruerad för att stödja den främre valvbågen på samma sätt som ett valvstöd stödjer mellanfoten.
Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambuviskos för komfort och enkel rengöring.

Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.
TrainTech är speciellt utvecklad för idrott och motion och fungerar lika bra för löparen, vid promenaden som golfaren och vid generell idrott och motion och finns även för låga fotvalv (28mm) samt höga fotvalv (38mm). 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda Traintech även vardagligt i mina skor? Jag arbetar i normala sneakers.
Svar. Ja, absolut. Det finns inga begränsningar i hur du kan använda traintech på utifrån att sulan stabiliserar och stötdämpar foten oavsett låg eller högintensiv belastning. 

Fråga. Kan sulan anpassas om det skulle behövas? 
Svar. Ja, sulan kan anpassas på både längd och bredd över framfoten vid behov. 

Fråga. Hur gör jag ren sulan?
Svar. Du gör enklaste ren sulan med en fuktig svamp och tvättar av ytskiktet. Låt sulan lufttorka innan användning.

Fråga. Finns TrainTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. GameTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Storlekstabell

Skostorlek
35 - 48

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem